|
Export - jak znaleść odbiorców - strona 20 |
Export - jak znaleść odbiorcówBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Jamal7 proszę o ofertę na: miszania "małp" wirt pol "krop" polska
Importer nowej odzieży dla dzieci i niemowląt szuka odbiorców towaru. Ceny najniższe w Polsce !!!
Witam,
Mamy do zaoferowania gadżet-prezent dla osób spodziewających się dziecka. Produkt, zaprojektowany w kilku różnych wersjach, nie ma swojego odpowiednika na rynku i w związku z tym żadnej konkurencji. Zaprojektowany został z myślą o rynku polskim oraz w wersji anglojęzycznej. Ponieważ jednak jest to temat uniwersalny, można go przystosować do sprzedaży na dowolnym rynku europejskim. Poszukujemy odbiorców na rynku polskim, oraz osób, które gotowe byłby zająć się tym tematem za granicą. Prosimy o kontakt na priv.
if you want export to Slovakia, Czech and Hungary give me know. I am looking for product for babies and maternity for example. Every good idea I am looking for. I give you know how is here business and about competition on market. (also product on internet base, product which cost much or product you are producing)
jeśli chcesz eksport do Słowacji, Czech i Węgier dać mi znać. Szukam produktu dla niemowląt i macierzyństwa na przykład. Każdy dobry pomysł, szukam. Daję wam wiedzieć, jak jest tutaj biznes i do konkurencji na rynku. (również produkt na bazie Internetu, produkt, który kosztuje niewiele lub produkt produkcji) Jozef (Slovakia)
Witamy,
Produkujemy ekologiczną podpałkę PODPAL(kropa)PL. - przeznaczoną do rozpalania GRILLI, KOMINKÓW i PIECY C.O. Poszukujemy stałej współpracy na terenie Naszego kraju, zachodnich oraz wschodnich sąsiadów. POZDRAWIAMY
Witam
Szukam firmy lub osoby, która podejmie się eksportu nowych samochodów francuskiej marki z Polski na wschód. Bardzo dobre ceny, sam sobie narzucasz marże. Oczekuję konkretnych ludzi do konkretnego zadania. Zapraszam na prv.
Witam. Jestem producentem pieczarek...A także mam dostęp do innych warzyw(pomidory,ogórki itp.) Interesuje mnie exportowanie towaru poza granice naszego państwa...Najlepiej Czechy Słowacja. Inne kraje też wchodzą w grę. Poszukuje osób które mogą mi w tym pomóc, pośrednika lub konkretnych odbiorców.
Pierwszy kontakt przez wiadomość prywatną
SAMOCHODOWY POCHŁANIACZ WILGOCI
GERMAN SLIX G7 Jesteśmy producentem części zamiennych i akcesorii motoryzacyjnych w tym samochodowych pochłaniaczy wilgoci. Poszukujemy odbiorców hurtowych. Najniższa cena. Atrakcyjne formy współpracy. Eksport także na Rosje,Ukiraine i Białoruś. Poszukujemy kontaktów na wschodzie, i krajach EU. kontak: marcin [at] btrade pl tel. 500 702 777
Witam!
Jesteśmy poważną firmą zajmującą się sprzedażą drewna kominkowego rąbanego (buk). Szukamy odbiorców na rynkach UE. Rąbiemy na każdą długość z godnie z życzeniem, posiadamy profesjonalny sprzęt. Jesteśmy w stanie zapewnić praktycznie każdą ilość drewna. Nowoczesne maszyny gwarantują szybkie i bardzo dokładne rąbanie, przez co szybko realizujemy zamówienia. Na życzenie zapewniamy transport (całe TIR-y) na koszt odbiorcy. Jeśli byłby ktoś zainteresowany podjęciem współpracy proszę o odpowiedz na pw wówczas prześlę szczegóły. Pozdrawiam! Łukasz.
Witam!
Jesteśmy firmą produkującą tkaniny rovingowe. Tkaniny są wykozystywane przy wszelkiego rodzaju produkcjach np. jachtów, basenów, zbiorników, zderzaków, spojlerów itp. Poszukujemy odbiorców na terenie UE. Tkaniny produkujemy o gramaturach: 400; 450;500; 600; 800; 1000 (splotach 1/1; 2/2). Wszystkie tkaniny oferujemy w bardzo atrakcyjnych cenach. Zapraszamy do współpracy.
Witam,
Zajmuje się sprzedażą SYSTEMÓW KOMINOWYCH I WENTYLACYJNYCH. Szukam odbiorców w Polsce i na terenie UE. Chętnych do współpracy zapraszam na prv. Za wskazanie dobrego kontaktu przewiduję nagrody w postaci % od transakcji. Pozdrawiam
Poszukuję odbiorców drewna kominkowego. Interesuje mnie stała współpraca. Więcej informacji na priv
pozdrawiam
Witam,
Poszukuje osób zajmujących się handel Polska > Czechy w branży RTV, lub osób z Czech zainteresowanych kupnem w bardzo dobrych cenach produktów RTV - Telewizory, sprzęt Audio etc. Mam dostęp do hurtowych ilości, za czym idzie dobra cena sprzedaży. Dla klientów z Czech mamy ceny o wiele niższe niż te w sklepach internetowych na terenie Czech. Główne marki DENON, HARMAN KARDON, ONKYO, SAMSUNG, SONY, LG. Zainteresowanych proszę o kontakt. Dobrý den, Hledáte osob zapojených do obchodu [b] Polsko> Česká republika [/ b] v televizním průmyslu, nebo lidé z České republiky zájem o koupi za velmi dobré ceny elektronických výrobků - televizory, audio zařízení apod. Mám přístup k velkoobchodním množství, a tudíž dobrá prodejní cena. Pro zákazníky v České republice máme cenu mnohem nižší než v internetových obchodech v České republice. Hlavní značky DENON, Harman Kardon, Onkyo, Samsung, Sony, LG. V případě zájmu nás prosím kontaktujte.
Dla ludzi sprzedających na allegro jest możliwość konwersji aukcji tam wystawionych na ebay.de czy inny europejski i sprzedawać normalnie też w detalu (czyli takie drugie allegro). Jest firma co wszystko to załatwia pod względem technicznym i językowym, nawet pilnują stanów magazynowych na aukcjach.
Taką mają strone z kropkami: www e-bsd pl
SZUKAMY PRODUCENTÓ ORAZ HURTOWNIKÓW.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Export - jak znaleść odbiorców - strona 20": - jak znaleść odbiorców ? - jak znaleść odbiorców - Export mebli na wschod-szukam odbiorców - Export - szukam odbiorców wyrobów dekoracyjnch z rattanu - export z uk szukam odbiorcow- orzechy, owoce suszone
|
|