|
Export - jak znaleść odbiorców - strona 6 |
Export - jak znaleść odbiorców
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam. Jestem właścicielem firmy zajmującej się skupem owoców i warzyw pod zamówienie, szukam odbiorców na rynkach wschodnich jak i zachodnich.Chętnie nawiążę współprace z osobami lub firmami działającej w tej dziedzinie.Czy mógłby ktoś doradzić jak znaleźć odbiorce? Wystawiam wszystkie dokumenty potrzebne do odprawy celnej.Współprace możemy zaczynać od zaraz. Chętnych proszę o kontakt e-mail: dlugi19876@interia.pl i tel. kom. : 693739400
szukam odbiorcow odziezy damskiej oraz firmowych rzeczy dzieciecych
Odziez firmowa -MORGAN,AXARA,VERO MODA,ONLY,STEFANELJESSICA,DOROTHY PERKINS,NEXT,ATMOSPHERE i inne brytyjskie firmy rowniez torebki,paski na zamowienie kosmetyki jest to nowa odziez aktualna -modna, nie kupowana w paletach ,nie ma zadnych odrzutow Szukam odbiorcow w Polsce Czechach, na Slowacji,na Ukrainie i w innych krajach przykladowe zdjecia z cenami wysle na maila kontakt : consulti@interia.pl
Zajmuję się produkcją sprzętu do zbijania palet ( system całkowicie bez awaryjny - naprawdę godny polecenia). W zakresie firmy jest także produkcja palet jednorazowych na danym sprzęcie. Kompletna linia jest naprawdę niedroga jak na polskie warunki. Zapraszam do współpracy. więcej informacji na priv.
Witam
Spróbujmy razem sprzedac nasze wyroby na rynkach UE. 1.lampa ogrodowa 2.kinkiet ogrodowy 3.koziołek budowlany , i nie tylko - więcej na cwp@cwp.fr.pl Czeslaw
Witam,poszukuje dostawcow artykulow spozywczych i nie tylko(leki,kosmetyki i inne artykuly przemyslowe) do sklepu internetowego w Wielkiej Brytanii.Kontakt: gmerek57@gmail.com
Witam serdecznie,
Urodzilem sie w Wielkei Britani z Polskom Mama. Ja pracuje jako konsultantem we Wali, specializacja jest w Marketing. Przepraszam za mojim pismem, wienkszorz czasu tylko rozmawiam po Polsku! Mam nadzieje ze morzemy sie zrozumiec. Staram sie poszerzyc moje dzialanie, pracowac z Polskimy firmamy jako agent/sprzedarz w Wielkei Britani. Jerzeli czuje sie ze moge pomoc sprzedac produkty bym pracowal za prozent. Mam studia Biznes, studia Marketing, doszwiatczenie w sprzedarz I Marketing i super kontakty w Wielkei Brytani. Dzienki za waszy czas. Arek
Witam, poszukujemy Partnerów Handlowych z branży chemia użytkowa, chemia gospodarcza, działających na terenie UE. Kontakt 505810850 lub prv
Witam serdecznie,
Jestem nowy czlonek forum, witam. Pracuje jako konsultant biznes w Wielkej Britani. Urodzilem sie w Wielkej Britani, i Jestem przyzwyciajony bardzej do rozmowy, przsepraszam za moje Pismo! Mam nadzeje ze morzemy sie zrozumiec dobrze! Ja mam studia Biznes, diplom CIM Marketing i doswiatczenie biznes i Marketing w Wali. Mam tesz dobre kontakty w Wielkei Brytani. Ja staram sie urozmaicac moj biznes jako konsultant - jesli jakiesz biznesy interesuja sie exportem to Wielkei Brytani i szukaja agenta/sprzedarza prosze sie zkontaktowac. Jako agent jesli moje zbadanie rynku pokarze ze wymaganie jest na jakisz produkt, bym pracowal za prozent. Milo was poznac, przepraszam serdecznie za moje pismo! Arek
Witam serdecznie,
Jestem producentem wyrobów metalowych min.takich jak: - metaloplastyka - meble ogrodowe - łożka , wieszaki, stoliki, świeczniki itp. - kute ogrodzenia Jestem zaintersowany eksporem tych towarów, jeżeli masz pomysł na inne wyroby metalowe,to jesteśmy w stanie je również wykonać. Oferujemy atrakcyjne ceny. Prosze o kontakt osoby zainteresoawne współpracą: e-mail j_a_r_m_e_t@wp.pl gg 8029213 tel 600 819 691
Witam serdecznie,
Jestem producentem wyrobów metalowch, min. takich jak: - metaloplastyka - łóżka, stoliki, wieszaki, świeczniki itp. - meble ogrodowe - kute ogrodzenia - oraz wszelkiego rodzaju wyroby metalowe Jestem zainteresowany eksportem. Zapewniam atrakcyjne ceny. W razie zainteresowania ofertą prosze o kontakt: e-mail j_a_r_m_e_t@wp.pl gg 8029213 tel 600 819 691 Pozdrawiam
fener polska a konto na allegro za co zawieszone? http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=9831596
Witam, nadal poszukujemy Partnerów Handlowych z branży chemia użytkowa, chemia gospodarcza, działających na terenie UE lub innych państwa. Kontakt 505810850 lub marketing@interteam.com.pl (ewentualnie na prv)
Sprzedam cement bardzo dobrej jakości na rynek polski lub zagraniczny,
bardzo atrakcyjne ceny przy zakupach gotówkowych. zainteresowanych proszę o kontakt na pw
Mamy do zaoferowania chmiel - zbiory 2009 certyfikowany (200 ton)
Poszukujemy klientów. Zapraszamy do współpracy "MAXI"
Mamy do zaoferowania chmiel - zbiory 2009 (200 ton)
Poszukujemy klientów. Zapraszamy do współpracy "MAXI" maxihops małpa o2 . pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Jak znaleść odbiorców
- Jak znaleść odbiorców ? - Export z uk szukam odbiorcow- orzechy, owoce suszone - EXPORT WYROBOW DREWNIANYCH(BUK) TOCZONYCH SZUKAM ODBIORCOW - Export - szukam odbiorców wyrobów dekoracyjnch z rattanu - Jak znalesc inwestora? - Czy łatwo znaleść inwestora ? - Jak znaleść pracę w sklepie? - Jak znaleść właściciela lokalu? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|