|
EXPORT NA KRAJE WSCHODNIE |
EXPORT NA KRAJE WSCHODNIE
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam. Nawiążę współpracę odnośnie exportu na kraje wschodnie materiałów wykończeniowych: okna, witryny, drzwi, bramy, grzejniki, parapety i wiele innych. Posiadam jeden z największych skaładów w Polsce i Europie. TOWAR NOWY I Z DEMONTAŻU Z NIEMIEC. CENY TOWARU NOWEGO NIŻSZE O 50-70% od CEN PRODUCENTÓW. ZAPRASZAM: google:vobri
PONAWIAM !!!
Witam. Nawiążę współpracę odnośnie exportu na kraje wschodnie materiałów wykończeniowych: okna, witryny, drzwi, bramy, grzejniki, parapety i wiele innych. Posiadam jeden z największych skaładów w Polsce i Europie. TOWAR NOWY I Z DEMONTAŻU Z NIEMIEC. CENY TOWARU NOWEGO NIŻSZE O 50-70% od CEN PRODUCENTÓW. ZAPRASZAM: google:vobri
Witam prosze o przeslanie towaru i cen i forme płatnosci.
j.w.
Witam jeśli to pana interesuje mam kontakty w Rosji głównie to (miasta okolice) Kaługa i może być moskiewska obłość.
W czerwcu planuje wyjazd do mojego rodzinnego miasta Kaługa i mam zamiar wypromować niektóre towary kilku producentów więc jeśli to kogoś interesuje proszę o kontakt na pw.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "EXPORT NA KRAJE WSCHODNIE": - Wspolpraca Export na U.E Kraje Wschodnie..odziez - EXPORT NA KRAJE WSCHODNIE OKNA DRZWI PARAPETY TANIEJ -70% - export materiału szkółkarskiego na rynki wschodnie - Export na kraje skandynawskie - Export - Anglia i Inne kraje UE
• Strona 1 z 1
|
|