Pomogę w sprzedaży towarów na Ukrainę posiadam kontakty i dużą hurtownię przy granicy.
Importuję również pellet i deskę parkietową dębową różne wymiary.
chrobak@kobi.rzeszow.pl
|
EXPORT TOWARÓW NA UKRAINĘ |
EXPORT TOWARÓW NA UKRAINĘ
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Pomogę w sprzedaży towarów na Ukrainę posiadam kontakty i dużą hurtownię przy granicy.
Importuję również pellet i deskę parkietową dębową różne wymiary. chrobak@kobi.rzeszow.pl
okna ewentualnie też? jak z płatnościami u ukraińców?
Okna w bardzo dóżych ilościach głównie Awandgarde liczy się tylko cena natomiast na płatności trzeba uważać tak jak unas.
ja też Avantgarde handluje, wiem, kto tam jest głównym odbiorcą na Ukrainę, ale może są też jacyś mniejsci zainteresowani. poprosze o jakieś warunki współpracy na maila. Po nazwie patrząc, to wy chyba też Avantgarde sprzedajecie, prawda?
Okien z profili Awandgarde sprzedajemy w bardzo dużych ilościach znam Igora D. i innych odbiorców napisz jaką współpracę masz na myśli.
Pozdrawiam
Mam ciekawy towar.Prosze o kontakt lotki26@wp.pl
Proszę o propozycję aktualnię sprzedaję meble z Gawina
chrobak@kobi.rzeszow.pl tel 606470734
Witam
A moze uzywane opony z felgami luz bez 693 695 693 pozdrawiam
a może jabłka ?mam dostęp do dużych ilości po niskich cenach
może rajstopy,pawszy100@wp.pl pozdrawiam
Jestes moze zainteresowany obuwiem?jestem polskim producentem
Pozd
Witam może ceramika ogrodowa ( donice postacie ceramiczne) cer_as@o2.pl atrakcyjne ceny
http://picasaweb.google.com/ceramikaas/Katalog2010?authkey=Gv1sRgCMKM0PO2t5eARw#slideshow/5426938766220963730
Jakie stawki za tonę pelletów?? A jakie za tonę brykietu?? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam
Drobne produkty agd oraz do łazienek( maszynki do makaronu i tytoniu, deski do krojenia, ,podstawki pod garnki, różnego rodzaju lejki ,otwieracze, rożne (nierdzewne)deski do prasowania, suszarki balkonowe i rozkładane . Ogólnie 190 rożnych produktów . możliwość rozszerzenia oferty o dodatkowych producentów .towar prosto od producenta . więcej info na PW
Witam,
Jestem producentem sanek, szukam odbiorcy na Ukrainie. Sanki są najtańsze w Polsce. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "EXPORT TOWARÓW NA UKRAINĘ": - IMPORT/EXPORT TOWARÓW NA UKRAINĘ - Import export sprzedaż towarów na Ukrainę - Poszukuję towarów na Ukrainę - poszukuję towarów na Ukrainę - Poszukuię towarów na Ukrainę
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|