Sa rozne izby gospodarcze ,potem jeszcze inne , musialabym troche poszperac ale to troche potrwa w zaleznosc tez z jakiego jestes wojewodztwa -miasta jak bede miala troche wiecej czasu to troche porzperram napisz ew. maila pozdrwiam Marzena marz11@op.pl
cisiu87 napisał(a):Dziękuje ale wiesz ja nie znam wszystkich języków obcych. A znasz jakieś polsko języczne strony?
Te strony niżej są polsko języczne to przeważnie polskie ambasady w danych krajach. Jeżeli nie znasz języków to może pomoże ci ta strona http://www.translate.pl/pl.php4 .
witam a co myslisz marcinie o eksporcie do np: austrii, szwajcarii, moze danii żywności, np: owoców i warzyw. skad wziac odbiorcow i czy byloby to oplacalne? pozdrawiam
Witam jestem zainteresowany exportem na Ukraine nastepujacych produktów dywany, buty, meble , auta czy ma ktos z was jakies kontakty w tych branzasz prosze o kontakt vanmike@poczta.onet.pl
Jestem zainteresowany eksportem mebli ogrodowych do Wielkiej Brytanii Produkuje na mała skale moj ojciec, głownie na zamówienie małe ilosci nie szukam odbiorców w PL lecz kontaktów handlowych w UK Są to przewaznie duze masywne piękne ławy ogrodowe, nie zbity jakiś stolik, którego cena wynosi 500Ł za taki bubel Jestem ciekaw ile mogę otrzymac w UK, bo w PL 1 tys <smieszne ceny>