Chciałbym się was spytać drodzy forumowicze. Czy ktoś z was już pozyskiwał fundusze z tego programu, i czy komuś już się udało wystartować stamtąd z własnym biznesem?. Rozpatrzanie wniosku o ile się nie mylę dzieli się na 2 fazy. pierwsza to złożenie w formularzu elektronicznym uogólnionego pomysłu na swój projekt. Potem "jeżeli" rozpatrzą pozytywnie twój projekt dają ci login i hasło na ich stronę i tam dostajesz dalsze wskazówki.
Ja tam miesiąc temu składałem wniosek "musi być innowacyjny" i "musi być duża szansa wysokich zarobków z projektu" bo jak się dowiedziałem taka firma jeżeli przejdzie konkurs będzie spółką z.o.o. Niedawno rozpatrzyli mi go pozytywnie i przesłali dalsze zapytania czyli wypełnienie dodatkowych formularzy typu "Rachunek zysków i strat" itp.
Chciałbym się spytać czy ktoś już całkowicie przeszedł tam ten tzw. okres zalążkowy i jak ogólnie wygląda cała procedura "aż do przysłowiowego postawienia 1-wszej cegły"
Ps. Czy ktoś podjął by się mi pomóc oczywiście nie za darmo w sporządzeniu Rachunku zysków i strat?
Czekam na odpowiedzi :) Pozdrawiam serdecznie