|
Fabryka wolnych mocy |
Fabryka wolnych mocy
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam pytanie co zrobić z fabryką która ma wolne moce: szwalnia ślusarnia malowanie proszkowe produkcja mebli na zamówienie oraz sprzętu dla inwalidów ? zaznaczam że nie jest ona moja ja tylko szukam możliwości lub zleceń nie musze na tym zarobić bo i tak na tym zyskam czekam na wasze propozycje lub oferty A zapomniałem jest jeszcze mnóstwo materiałów różnych to jak ?
Use the force,Luke.
a można konkretniej i po polsku ?
Za odpowiedzi tego typu Mateusz powinien dawać bana na cały miesiąc aby ktoś nabrał sensownych pomysłów do pisania.
no właśnie chodzi mi o sęsowne pomysły a nie pisanine w stylu Pana W to nic nie wnosi do tematu wiec czekam dalej na konkrety lub pomysły każdy rozważe po to ten dział
Pewnie to banalne co napisze ale chcę poznac odpowiedź. Skoro fabryka ma wolne moce to za mało ma zamówień. Najlogiczniejsze i najprostsze jest szukanie większej ilości odbiorców, zamówień. Domyślam się, że właścicel fabryki także o tym wie, zetem co stoi na przeszkodzie?
a ja bym zapytał niesmiało o wyłuszczenie sensu zdania :
to jak on płaci , ten własciciel ? w naturze ? nie ma zarobku a są korzyści ? to cos jak u ruskich robotnicy w fabryce orczyków dostaja zamiast wypłaty ORCZYKI DO PŁUGA czy dobrze rozumiem ?
Obawiam sie ze produkty oferowane przez owe fabryki sa skazane na mniejszy popyt. Minela juz era szwalni czy produkcja meblii na zamowienie i z pewnoscia przedstawiciele tych branz sie ze mna zgodza. Tak jak juz nadmienil przedmowca moze nalezy rozpatrzyc mozliwosc zwiekszenia rynku zbytu, ewentualnie sprobowac eksportu. Niestety w Chinach zmontuja szafe za miske ryzu a za troche warzyw dorzuca 2 protezy zmontowane z zawleczek po puszkach.
"sĘsowne" Piotr-geniusz? ;) Pozdrawiam
właściciel produkuje osprzęt dla niepełnosprawnych pracy jest na dwa tygodnie dla trzech osób ja zyskam bo mam inne rozliczenia z których spowiadać sie nie musze i nie jest to prowizja ruszą moje pomysły np. mebel ze steropianu wózek reklamowy i inne Możliwości to zamówienia lub pomysł do realizacji ktoś sobie wymyśli coś do pomalowania lub jakąś nie typową rzecz a możliwą do wykonania w tej fabryczce Ogólnie szuka pomysłu na zagospodarowanie materiałów różnych które ma a ze jest troche tego i to różnego dla tego pytam . jestem dyslektykiem wiec sorry za ortografie
są inne rodzaje rozliczeń
tylu tu ludzi z pomysłami a nikt nie umie wykorzystać wolnych mocy produkcyjnych ? dziwne
Wolne moce to są w energetyce.Proponuje Ci otworzyć fabrykę typu "made in china" w Polsce.Nikt nie jest w stanie Cię zrozumieć,a ty oczekujesz sensowne odpowiedzi.
kolega nie rozumie pojęcia wolne moce wiec objaśniam stoją maszyny są ludzie i szukamy pomysłu lub zlecenia na wykonanie czegoś ........ zrozumiale pisze
niech moc bedzie z tobą
gdyby ktoś wiedział gdzie jest ta fabryka i gdyby ktoś wiedział co ona moze zrobić to moze i moce by sie znalazły ja czarno widzę jak 3 ludzi robi i lakierowanie proszkowe i szyje i robi meble na wymiar na to jest takie odejscie ze terminy sa po 14 tygodni ( meble ) wiec cos mi tu na amatorke wyglada mam zlecenie na formatowanie sklejki 8 mm do formatu a5 + bejca spirytusowa i lakier poliuretanowy klar ok 1000 sztuk miesięcznie sklejka bitango albo jakis inny egzotyk podaj cenę i niech moc bedzie z tobą
wiesz konkret to jest ale potwierdz to inna droga i np jutro bo dziś 1.04 prima aprilis potwierdz to jutro przez priv podam gg i sie morze dogadamy
jasne dam ci znać po świętach powiedz tylko po których i w którym roku no i oczywiscie ze na gadu - gadu uwielbiam pogawedki na gg a moze na jakimś czacie ? np onet ? no i oczywiscie ze 1 kwietnia nikt nie robi biznesów wiec morze się dogadamy ale bez pośpiechu
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Fabryka wolnych mocy": - PRZEKAZYWANIE POZYTYWNEJ MOCY - transformator prądowy dużej mocy - posiadam garaz , 30kw mocy i 100000zL. - W wolnych chwilach - KREDYT DO 120 TYS PLN DLA WOLNYCH ZAWODÓW W 1 DZIEŃ !!!
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|