Proste pytanko: niespotkalem sie z fakturami drukowanymi czyms innym niz iglowka - czy mozna fakture drukowac laserowka?
Oczywiscie, uzywajac programu jakiegos do drukowania faktur, nie na papierze kalkowym.
|
Faktura tylko spod igly? |
Faktura tylko spod igly?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Proste pytanko: niespotkalem sie z fakturami drukowanymi czyms innym niz iglowka - czy mozna fakture drukowac laserowka?
Oczywiscie, uzywajac programu jakiegos do drukowania faktur, nie na papierze kalkowym.
Wydaje mi się że to na czym drukujesz nie ma żadnego znaczenia, na fakturze muszą być wszystkie ustalone elementy i tyle. Ja nie mam jeszcze laseru, drukuje na "plujce".
pozdrawiam!
Oczywiście że można, na igłówkach drukowanie faktur jest o wiele tańsze.
Dzieki za odpowiedzi, nie bylem pewien.
Fakturę możesz nawet napisać ręcznie długopisem jeśli masz ochotę. Igłówki są stosowane tak jak powiedział Mateusz ze względu na niskie koszty eksploatacji
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Faktura tylko spod igly?": - Psychoterapeuta spod Londynu - Wydzielenie ziemi spod rolnictwa - Wyrwac sie spod skrzydeł szefa - Wyrwac sie spod skrzydeł szefa - Poszukuje części oraz samochodów z Uk i nie tylko,tylko bezk
• Strona 1 z 1
|
|