|
Fiat Ducato |
Fiat Ducato
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co myślicie o kupnie np.fiata ducato i rozpoczęciu działalności związanej z transportem... czy opłacalne jest wiązanie się z jakąś firmą gdzie działał bym jako podwykonawca..jakie są stawki?
Pomysl niezly juz od 12 tys mozna kupic niezle ducato.
Pomysł moim zdaniem dobry, a jaką zamierzasz ustalić stawke, od kilometra, czy od zlecenia??
czy jest to opłacalne przy jednym aucie??
może ktoś miał z tym kontakt i się orientuje co jest bardziej opłacalne,czy z km czy za konkretne zlecenie? proszę o wszelkie opinie
Pomysl lepiej o aucie o wiekszej ładownosci, w sektorze aut o ładownosci Ducato jest za duza konkurencja , poza tym wiesze zapotrzebowanie jest na auta o wieksze ładownoci
a co proponujesz???
wiem ze dzialalnosc w firmie kurierskiej jest oplacalna, stawki sa rozne, w zaleznosci od firmy.
Tez myslałem o takim biznesie jak transport. Tylko ze w moim przypadku sytłacja wyglada nieco inaczej natomiast ja nie mam prawajazdy i musiał bym ztrudnic kierowce. Czy w moim przypadku jest to opłacalne ??? Zamierzam zatrudnic kierowce i pracowac dla firmy kurierskiej.
wiele osob tak robi, ze zatrudniaja np. studentow zaoczynych, a sami jezdza innym autem lub prowadza inny biznes. Wiadomo zwieksza to koszty, ale jak chcesz to mozesz probowac.
ja mysle,że jest to opłacalne jeśli miałbyś chociaż ze 2 samochody które by na Ciebie pracowały...
może ktoś zajmuję się transportem ale nie w firmie kurierskiej ??? jakie są stawki???
odświeżam wątek
naprawdę nikt nie siedział w tym temacie???
hmm na kurierce da sie zarobic całkiem duzo ale to nie na 15 letnim ducato...
W większości firm najstarsze auto, nie może być starsze niż 5 lat, w jednej mi znanej nawet 3 lata! Da sie zarobić? podstawa zależy od rejonu ale najmniej to około 200-250zł za dzień czyli praca od 7,00-18>>> Od tego oczywiscie trzeba zapłacić podatek, zalać za bene, spłacać leasing. Transport rzeczy... hmm kumpel próbuje i próbuje... i bez większego efektu. Stawki za km? Ludzie nawet oferują po 85gr za km!!! Nie mam pojęcia jak im się to opłaca.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Fiat Ducato": - Sprzedam pomoc drogową Fiat Ducato wraz ze zleceniami Łódź - Fiat Alfa Romeo sklep z częściami - bus ducato, pomysl - SAMOCHOD DOSTAWCZY FIAT DOBLO SZUKAM POMYSŁU - auto plandeka ducato 8palet
• Strona 1 z 1
|
|