Witam wszystkich na forum.
Piszę bo uważam, że trzeba walczyć z przeciwnościami losu. Mam nadzieję, że znajdę tutaj kogoś, kto poda mi pomocną dłoń. Prócz stałego etatu "na państwowym" prowadzę działalność gospodarczą od 1994 roku. Potrzebuję wsparcia, pomocnej dłoni, kogoś kto zainwestuje w moją uczciwość. Przez tyle lat startując od zera dorobiłem się już w życiu czegoś posiadam majątek wybudowany właśnie dom w komforcie, dokupione grunty w bajecznym położeniu tworzące ok 2 hektarową działkę siedliskową częściowo zalesioną z w małym stawem strumykiem w dobrej lokalizacji, za które wywoławczą ceną byłoby pewnie ze 2 mln PLN tyle, że ja nie chce tego sprzedawać, a mam problemy finansowe. Po prostu dotknąłem w życiu Forexa w złym czasie kiedy to na nim przetoczyły się maxima historyczne w walutach i surowcach znających temat nie muszę uświadamiać. Pomógł mi mój bank mam Platinum i owszem, złotą kartę o jakże. W jakiś cudowny sposób udało mi się załatać ogromne spustoszenia po niefortunnym dla mnie okresie. Aktualnie prócz tego co robię od lat staram się dotknąć innej dziedziny w działalności gospodarczej. Cały czas pracując i pracując spłacam comiesięczne obciążenia. Tyle, że jestem u kresu już wytrzymałości, nieustanne życie w napięciu czy i w przyszłym miesiącu uda mi się zaś tyle zarobić doprowadza mnie do depresji. Sam sobie się dziwię, jak potrafię być twardym. Miałbym ofertę dla kogoś z pieniędzmi prawdziwymi pieniędzmi prostą propozycję, w którą to ktoś angażując się nie tylko mógłby bez obawy zarobić ale i ogromnie pomógłby ludziom w potrzebie. Będzie lżej, będzie dobrze spokojnie mogę odrobić straty, utrzymać się, pracować dalej. W ostateczności wchodzi w rachubę sprzedaż wszystkiego ale do tego też trzeba znaleźć kogoś z pieniędzmi i lubiącego spokój i ciszę w sąsiedztwie aglomeracji zagłębiowskiej czy śląskiej /jak np mój sąsiad producent ze śląska, który wybudował tutaj po sąsiedzku właśnie coś przepięknego/. Jeśli masz pieniądze, jeśli chcesz pomóc nic na tym nie tracąc a przeciwnie proszę podaj mi pomocną dłoń.