Witam!
Forum znam już od dawna i bardzo podoba mi się jego konwencja.
Jednak to co zauważyłem u młodych przedsiębiorców to brak pomysłu na finansowanie działalności gospodarczej.
Również chciałem poruszyć temat szerokiej palety oferowanych produktów finansowych na rynku.
Z doświadczenia wiem, że większość przedsiębiorców, którzy chcieliby pozyskać kapitał, są straszeni w każdej placówce banku toną papierów oraz badaniem zdolności kredytowej.
Dlatego powstała taka firma jak FINAMO
Firma zajmuje się szerokim pojęciem jakim jest doradztwo finansowe.
Największymi plusami firmy zdecydowanie są:
-szeroka oferta produktowa,
-ograniczenie biurokracji do minimum(większość dokumentów wypełnia doradca)
-bezpłatne doradztwo
I to wszystko w dowolnym miejscu po wcześniejszym umówieniu się z doradcą lub w placówce.
W razie pytań proszę o kontakt (Tomasz Warchoł 609-963-400 lub 32-60-37-960) chętnie pomogę:)
Chciałbym zachęcić młode firmy tym, że limit do 10 tyś zł, mogą dostać już w pierwszym dniu otwarcia działalności gospodarczej, oraz leasingiem również dostępnym od pierwszego miesiąca.
Pozostałe przedsiębiorstwa zachęcam możliwością negocjacji prowizji oraz profesjonalnym personelem.
To prawda, że nie jesteśmy pierwszą firmą, która się tym zajmuje. Jednak nasz profesjonalizm i doświadczenie w największych instytucjach finansowych w Polsce postawi nas na pierwszym miejscu.