|
Firma audytingowa, tajemniczy klient itp. co i jak?? |
Firma audytingowa, tajemniczy klient itp. co i jak??
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Często słyszy się, o kontrolowaniu jakości usług, obsługi itp. przez "tajemniczych klientów" tzw. audytorów zatrudnianych przez firmy audytingowe. Są to zwykli ludzie zatrudniani na zlecenie. Dostają oferte firmy przygotowują się znają jej szczegóły... a potem przeprowadzają kontrolę polegająca na udawaniu klienta. Na pewno każdy kto czyta ten wątek rozumie o co mi chodzi. Zastanawiam się jak taka firma funkcjonuje? czy są potrzebne jakieś specjalne kwalifikacje? wymogi itp? próbowałem rozejrzeć się w temacie... nie wiele niestety można znaleźć... interesuje się tym ponieważ mieszkam w sporym mieście 250 000 mieszkańców a najbliższa tego typu firma znajduje się mieście oddalonym o 100km. może miałoby sens uruchomienie czegoś takiego... jak ktoś coś wie to czekam na info.
lol jakie zaintersowanie...;) dzięki....
Widać nikt kto coś wie nie czytał albo jest to temat mniej znany. Zatem powinieneś wyszpiegować u konkurencji. Wiem, że kilka z tych firm ma swoje strony internetowe i tam mają formularze i inne aplikacje do zbierania ludzi do tego zajęcia.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma audytingowa, tajemniczy klient itp. co i jak??": - Tajemniczy klient - Praca przez interent jako Tajemniczy klient - Klient Serwis - f.VAT i klient nie płaci???? - Klient nie chce płacić
• Strona 1 z 1
|
|