|
Firma budowlana - tynki maszynowe |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam chciałbym założyć taką firmę jak pisze wyżej.Pracuje w tej braży i widze ze jest zapotrzebowanie na takie rzeczy. W mojej miejscowosci i w obrębie jest tylko jedna duża firma która oferuje takie uslugi. Na start mial bym ok 2tys i liczył bym na urzad pracy bo jak bym dostał dofinasowanie jako bezrobotny wydaje mi sie ze by mi starczyło. Maszyna do takich tynków kosztuje ok 10tys. Jest ona troche mała ale na poczatek by to mi wystarczyło. Resztę przeznaczył bym na potrzebny sprzęt. Samochód mam i jednego pracownika ktorym by byl moj ojciec który tez jest bezrobotnym. Ja sie ucze i pracuje jako elektryk na czarno. Boje się o pierwsze zlecenie ze to z nim moze być cieżko. Może jest jakas osoba ktora by była moim zleceniodawca.Poprostu chcialbym byc podwykonawca. Co o tym myslicie??
Myślę, że pomysł jest na czasie. Odkąd nasi wszyscy budowlańcy wyjechali za granicę barak jest takich fachowców.
witaj
a w jakiej części Polski chciałbyś działać. Jeżeli jest to Polska południowa szczególnie Śląsk to mogę pomóc - kilka inwestycji mam do wykończenia. pozdrawiam
ja tez mam przyjaciela zajmujacy sie tymi sprawami, ma 2 ekipy i 6 lat pracy w tej branzy i nie narzeka na brak zlecen no moze zimowy okres jest gorszy ale i tak sie dobrze trzyma :)
boniek - jaki region obsługujesz - szukam wykonawcy tynków (kilka tys. m2) w woj. mazowieckim.
Mam w sprzedaży tynk MP 75 L od ręki kilkanascie palet zainteresowanych prosze o kontakt 032615-11-66
|
|