|
Firma budowlano remontowa |
Firma budowlano remontowa
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie. Mam ciekawy pomysł na własny biznes.chce założyć firmę budowlano remontową. Mam doświadczenie w tej branży znam ludzi którzy chętnie by popracowali a co najważniejsze mam dość dużo zleceń. wszystko ładnie pięknie ale jest mały mankament. Brakuje mi funduszy na lepszy sprzęt jakieś auto firmowe i koszty związane z prowadzeniem firmy. Zarejestrować się i zalegalizować działalnośc jest łatwo ale potrzebny jest jakiś fundusz. Gdzie mogę się udać w sprawie dotacji na rozruch?? Czy może jakieś prywatne osoby mogą i są w stanie pomóc finansowo?? Z góry dziękuje za porady i pomoc.
Czy jest ktoś kto pożyczy mi około 40tys. na rozruch mojej firmy budowlano remontowej którą chce założyć?
Czy mogę otzrymać dotację lub jakąśpomoc od kogoś na rozruch firmy? Potrzebuje koło 40 tys. zł na około 2 do 3 lat
Możesz, poczytaj forum co i jak.
Witam serdecznie.
Nosze się z zamiarem założenia firmy. Będą to usługi budowlano remontowe. Wszystko zapowiada się dość dobrze bo mam już kilka zleceń. Są to mieszkania prywatne , pokoje , łazienki oraz jest jeden zainteresowany hotel po znajomośc i szykuje sie też warszawa. Jednak na to wszystko potrzebne są pieniądzę. Nie jestem jeszcze zarejestrowany a to mi bardzo utrudnia pracę. Pieniądze które bym otrzymał zamierzam przeznaczyć w całości na firmę. Na auto i sprzęt oraz część na konto firmowe i opłaty. Pieniądzę będę w stanie oddać nie dłużej niż po 2 latach. Żąden bank nie udzieli mi kredytu ponieważ nie posiadam dochodów. Rodzice nie są w stanie mi pomóc bo ich sytuacja też jest dość ciężka i mają już duży kredyt pod hipoteką domu. Z góry dziękuje za pomoc wszystkim.
Kwota o którą mi chodzi to od 30 do 40 tys zł.
Postaraj się o dotację z PUPu. Co prawda na samochód jej nie dostaniesz ale na sprzęt bez problemu.
Sprawdź również podobne tematy:
- Firma budowlano remontowa
- Firma budowlano-remontowa jak zaczac? - Firma budowlano-remontowa(kraków i okolice) - Firma budowlano-remontowa-elektryczna-teleinfomatyczna-itp - Czy warto założyc firme budowlano-remontową? - Firma remontowa - Firma remontowa - Firma remontowa - problem - Firma remontowa. Jak rozreklamować? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|