|
Firma Importowa - strona 2 |
Firma Importowa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
To sprowadzaj takie "luksusowe dobra" i miej na tym marże 10-15 %, kto Ci broni? Biznes to nie organizacja charytatywna, ale to może ja mam jakiś wypaczony obraz biznesu?
a dlaczego by z biznesu nie robic organizacji charytatywnych co.....
przeciez za darmo nikt nie chce zebys sprowadzal, ale jakby wiekszosc miala marze zalozmy max 20% to zobacz jak milo by sie nam zrobilo i nagle by sie okazalo ze na prawie wszystko ciebie/nas stac..... ale to utopia.... wlasnie pokazales probke pzdr M
Ja się nie wstydze tego, że chce mieć na czymś przebitke rzędu 100%
[ Dodano: Pią Sie 18, 2006 5:30 pm ] Ja nie będe owijał w bawełne bo na biznesie chciałbym się poprostu dorobić dużych pieniędzy, a jakoś trzeba, zresztą chciałbym z tych pieniędzy skorzystać jeszcze jak młody jestem. Bo później to już mogę nie mieć na to możliwości albo zdrowia.
to jest dobry pomysl tylko gdzie pużniej sprzedać 420 foteli
Na allegro zasdzić w cenach detalicznych, i napisać notke, że zapraszamy odbiorców hurtowych i sprzedawać im tak, żebyśmy i my zarobili i oni :) Czyli jeżeli mamy za 200 zł to w Hurcie sprzedajemy za 270 a w detalu 400
no to by może poszlo a ile byś przewidywał na miesiąc sztuk sprzedać ?no i trzeba by było mieć jakiś magazyn na to boo jak byś sprowadzil caly taki kontener to trzeba to gdzieś położyć.A ten transport to doplywa do portu w Polsce czy gdzieś za granicą
Do portu w Gdyni dopływa, a miesięcznie hmm to już nie wiem ile by można sprzedać w zależności też od inwencji ;) Według mnie w najgorszym scenariuszu 10 sztuk, a w najlepszym może z 50. Oczywiście mówiłem tu o detalicznej sprzedaży.Można by też sprowadżić szerszy asortyment od tego samego producenta, poprostu żeby sprzedawać nie tylko 1 produkt. Oczywiście trzeba by też przeznaczyć część kwoty na reklame (na początku niezbyt dużo). A magazyn poprostu wynająć.
[ Dodano: Czw Sie 24, 2006 9:11 pm ] InvestPOznań jak to czytasz to odezwij się na gg bo coś nie mogę PW wysłać :roll: [ Dodano: Czw Sie 24, 2006 9:11 pm ] InvestPOznań jak to czytasz to odezwij się na gg bo coś nie mogę PW wysłać :roll:
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma Importowa - strona 2": - firma importowa - Akcyza importowa - @spedycja eksportowa i importowa - Spedycja eksportowa i importowa - Sprzedam firmę importową.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|