Witam
Potrzebuje kredyt w wysokosci okolo 50 tys lub mniej firma istnieje na rynku 3 miesiace
Czy mam szanse gdzies uzyskac taki kredyt ?
Pozdrawiam
|
Firma ma 3 miesiące, jaki bank udzieli kredytu ? |
Firma ma 3 miesiące, jaki bank udzieli kredytu ?
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
witam, u mnie podobnie. firma dziala od 1 sierpnia, do tej pory wystawilem faktury na jakies 25 tys zl. czy dostane tak ze 150 tys. przy niskim procencie?
dzieki
witam
Potrzebuję zainwestować w swoja firme ktora mam podobnie jak wyzej internauci ponad 3 miesiace. Firma jak narazie nie przynosi wysokich przychodow, jednak jej wplywy na konto bankowe sa dosyc duze - a mianowicie okolo 70.000. Czy istnieje jakis bank ktory bedzie wstanie zaoferowac mi jakas oferte? Potrzebuje okolo 15.000 - 20.000zł. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Powinieneś wysłać zapytanie do kilku (czy kilkunastu) banków. Ale jeśli wyślesz zapytanie w takiej formie jak na forum, to chyba nawet "pies z kulawą nogą" nie odpowie.
Heh, dzieki za ,,te odkrywczene" wskazowki . Myslalem ze moze ktos byl w podobnej sytuacji i nakierowalby mnie blizej , ale trudno - poradze sobie sam. dziex i pozdrawiam
proponuje wziac kredyt na oswiadzcenie,wtedy nie przedstawiasz dochodownp santander consumer bank
polecam multibank/mbank tam dostaniesz linię kredytową-przydatna rzecz. Tak poza tym to banki biorą dochód z działalności gospodarczej zazwyczaj od 6 miesięcyy do 12 miesięcy ciągłej działalności więc nie wiem co by ci polecić:). Zobacz jeszcze na ofertę Santandera też mają ciekawą ofetę dla firm no i w przyszłości to polecam Nykredit-dostajesz linię kredytową i to na dobrych warunkach.
Dodałbym jeszcze BGŻ. Tylko trzeba uwzględnić, że podczas rozmowy z inspektorem kredytowym liczy się nawet sposób prezentacji swoich potrzeb kredytowych oraz profesjonalizm.
ale w bgż musisz prowadzić działalność gosp. min 6 miesięcy
Od każdej reguły są wyjątki. Robię biznes-plan dla firmy, która ma straty. Trochę się nagimnastykowałem, ale firma została pozytywnie oceniona właśnie przez BGŻ. Z innymi bankami kończyłem rozmowy po pięciu minutach, albo po wysłaniu maila, gdy telefonicznie odpowiedzieli.
Sprawdź również podobne tematy:
- Ktory bank udzieli kredytu na urlopie wychowawczym
- Jaki bank udziela kredytu dla firmy - Jaka jest szanasa że PUP udzieli mi kredytu ? - Czy jest bank który udzieli pożyczki pod zast. mieszkania - Kredyty Raty Firma jaki bank polecacie najlepiej - Nowa firma jaki bank dla konta i łatwego dostępu do kredytów - POTRZEBUJE KREDYTU LUB POZYCZKI 2000ZŁ!NA 2 MIESIACe - Potrzebuje kredytu, każdy bank odmawia - Czy istnieje w Polsce bank udzielajacy kredytu bezrrobotnym Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|