|
Firma nagłośnieniowa - strona 2 |
Firma nagłośnieniowa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Niech mi pan pokaże gdzie napisałem o liniówce JBL-a czy EV . Widać nie nauczyli czytac w szkole ,szkoda . A SRX-y wcale nie są takie cacy jak pan pisze.Za te pieniądze można kupić coś lepszego.
...zdaje sie ze kolega estradowiec stwierdzil ze na sprzecie sie zna i w tej kwestii nie potrzebuje zadnych sugestii a przedmiotem jego zainteresowania sa sprawy formalne dotyczace rozkrecania wlasnej dzialalnosci...
Racja . Dlatego wystarczy aby poszukał na forum .
Wie pan co niech pan sie ze mna nie kłuci boo wiem lepiej
Cos lepszego tzn. co słucham ??Wlasnie ze są cacy a teraz jeszcze nie dawno kupiłem zestaw electro-voice T252+ górki i doły i niech pan mi powie ze to nie sa cacy;]to juz całkiem pana poprostu wysmieje widac ze pan sie nie zna i niech pan nie gada bo zadzwonił by pan do essaudio lub audioplus i tam najlepsze systemy były by JBL I EV ...Oczywiscie nie mowie o samym bo jest jescze L'Acoustic Milo ale to tez ceny kosmicznee ..
A po za tym nie dawno były jewenalia w gorzowie i tak samo Stał system EV
Było 12 dołów i 14 górek jak to zagrało to az laczki spadały!!!;)wiec niech pan mi nie mowi boo liniowka EV JBL SRX Electro-Voice T252+ I te sytemiki mi graja pięknie i zawodowo musi byc tez dobrze nasterowane bo jak jest dupowatoo to tez do dupy gra..Pewnie gdzies pan słyszał dupowato nasterowane i teraz ma pan takie zdanie musi byc pięknie zrobione zeby te kolumny naprawde zagrały;)
Pan mnie nie rozumie .Oczywiście że liniówki EV ,czy JBL to wysokiej klasy sprzęt . L,acoustic za drogi na nasze warunki. Ja tylko stwierdzam ze są kolumny lepsze od srx-ów i za te 250 tysi które pan policzył za sprzęt zrobiłbym całkiem inna konfiguracje .Niech pan sprawdzi w googlu co oferuje RCF z aktywnymi paczkami seri TT .Na tym kończe ,bo to nie forum o technice estradowej .Pozdrawiam
Noo tez prawda, tylko widzi pan jak sie wbijac w sprzet do pierwszej klasy tak jak pan rzekł..EV czy JBL i robic porządne imprezy..
To tez trzeba sie dostosowac do rideru gwiazd a kazda znana gwiazda ma wlasnie znane systemy i pierwszo ligowe..typu EV, JBL, L'ACOUSTIC i to jest wlasnie to...Wlasnie taki prosty rider Feel'a ..i juz wystarczy czy taka IRA albo SZYMON WYDRA..oni grają kawałki takie rokowe i potrzebują duzegoo Pałera.. Pozdrawiam..
calkowicie sie zgodze z tym Panem to jest najlepsza droga zacznij od chałtur wesela, 18-stki, iprezy okolicznosciowe i powoli sie wkrecaj w ten swiatek a nie odrazu bys chcial Rolling stonesow naglasniać:) wywalisz kase a nik cie nie poleci do obslugi wiekszych imprez bo cie niezna!!!!
A ja wlasnie nie to jest zły pomysł!!!!..wie pan ile trzeba zrobic wesel i 18 stek zeby kupic sprzęt porządny w glowie sie nie miesci..NIEPOLECAM
Nie w temacie ale :)
mam do sprzedania PROCESOR DŹWIĘKU dbx DriveRack PA i LEXICON MX-200 PROCESOR WOKALOWY KAMERA POGŁOSOWA sprzęt był używany kilka razy jest zupełnie nowy za obydwa urządzenia cena wynosi 2000 zl to o blisko 1000 taniej niż na allegro mogę to wystawić za pomocą allegro lub w jakiś inny sposób, czekam na propozycje a co do tematu to by poważnie myśleć o firmie nagłośnieniowej i by była ona konkurencyjna to trzeba furę kasy i jeszcze więcej wiedzy w temacie pozdrawiam
Witam, pozwolicie Państwo, że się dołączę ;-)
Jestem stosunkowo młodym człowiekiem - 20 lat. Moje doświadczenie w obsłudze imprez wynosi już prawie 10 lat. Zaczynałem jako dj na dyskotekach szkolnych, potem własny mikser itd. kompletowałem sprzęt po woli. Mogę doradzić tutaj koledze własną wiedzą. Jeśli miałbyś dostać załóżmy 250 000 zł dofinansowania to już lepiej zakup sobie zwykły zestaw 10 górek i dołów, do tego procesory, miksery odsłuchowe i frontowe itd. zamiast wydawać całą kasę na zestaw liniowy. Pracowałem w wielu firmach nagłośnieniowych w całym kraju, teraz jestem właścicielem własnej i powiem Ci, że jeśli masz dobre ucho i umiejętności to lepiej dostrój sobie porządnie ten system z dołów i górek niżeli liniówkę. Z pewnością lepiej Ci to zagra za te pieniądze niż zestaw liniowy. Przed moim odejściem z FotisSound zakupili Oni zestaw liniowy nie duży - EV za 800 000 zł...Ostatnimi czasy liniówki stały się bardzo 'popularne'. Jednak one dobrze brzmią w rękach zawodowego akustyka. Jeśli chcesz mieć więcej sprzętu a naprawdę nie odbiegającego od liniówki to kup sobie zestawiki. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma nagłośnieniowa - strona 2": - Dotacja - firma nagłośnieniowa - Jak rozliczać firmę nagłośnieniową/eventową ? - Firma w Polsce, Firma w Panami, jeden właściciel + inne=jak? - FIRMA?! handel usługi firma za grancą czy u nas? - Umowa między firmą a firmą.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|