Witam wszystkich forumowiczów! Mam w planach zostać szkoleniowcem lub trenerem dla kierowców cieżarówek i nie tylko a moze i w przyszlosci miec wlasny osrodek szkoleniowy... :D Chciałbym zając sie branza TSL. I nie chodzi mi tu o szkolenie przyszlych kierowcow "TIR-ow" tylko prowadzic szkolenia z zakresu np. czasu pracy kierowcow, mocowania ladunku nowych przepisach itd. Cos podobnego do szkolen BHP tylko w branzy transportowej. Wiem tylko zeby prowadzic doradztwo czy tez szkolenia z zakresu ADR wymagaja wyzszego wyksztalcenia i odpowiednich kwalifikacji! Ja natomiast chcialbym zaczac od czegos podstawowego, mniej wiecej to o czym pisalem wyzej. A pozniej przechodzic na wyzsze poziomy np takie jak ADR czyli przewoz towarow niebezpiecznych. czy tez doradca ds ADR. Ale narazie chcialbym skupic sie wlasnie na tych szkoleniach podstawowych ktore umozliwiaja kierowcy wykonywac zawod! Jezeli ktos jest w temacie i ma doswiadczenie w tej banzy to bardzo prosilbym o pomoc. Bede bardzo wdzieczny... Studiuje Logistyke wiec jakies pojecie mam o tym wszystkim ale chcialbym zaczerpnac informacji u specjalisty badz osoby ktora orintuje sie jak z tym wszystkim wystartowac :)
Pozdraiwam serdecznie i z gory dziekuje za pomoc