|
Firma Pier&Gio wynajmuje powierzchnie na autach |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca w kraju
Autor
Wiadomość
a mi się wydaje, że nasz błazen forumowy sam wtopił kase na tym interesie i teraz w ten sposób próbuje jakos to przetrawić. pewno ktoś go do tego namówił i teraz szydzi z wszystkich dookoła mając nadzieję, że mu ulży ;)
Może , może z jednej strony zazdrość ,że nie jest ta mądra co nie straciła , a z drugiej że wtopiła głupia pi..pa
pozdrawiam gdansk,... sam wtopilem niestety takie jest zycie liczylem na to ze udam sie choc trozke zarobic gdzie wczesniej siegalem informacji blad byl tylko jeden niezerknelem na forum dlatego to przewazylo trudno... i tak ludzie traca nie tylko w ten sposob ale biarac kredyty placac odsetki tez traci... niestety musimy sie z tym pogodzic... dzis jeszcze widzialem auta z pierdziordzio i jestem przekonany ze to sa ludzie ktorzy jeszcze niewiedza ze juz nieistnieje bo sie pewnie okleili przed zniknieciem.. niektorzy pewnie sie dowiedziele i pewnie bylo durzo osob z ulicy a nie z internetu i tez nieczytali fora dlatego w to weszli. i jest mi przykro bo wiem jak sie czuja lub beda sie czuc.... a co do naklejek to schadza latwa bez suszarki czy innych kombinacji wystarczy ze bedzie sie ciagnelo w miare szybko a gdy klej by zostal to stukac tasma klejaca strona kleju piekbnie schodzi i niezostawia zadnych sladow czy zarysowan.......... a co do buraka co sie nasmiewa bo niema go w polsce i sam nieskorzystal to olejcie go nie karmcie trola nic nieodpisujcie po co??? tym co sie z nas nasmiewaja gratuluje prostactwa!!!!!!!!!!!!!!
Witam!
Tą informację umieszczałem już wcześniej powtarzam ku przestrodze bo jeszcze jedna firma istnieje i ma się dobrze: Poczułem się w obowiązku podzielić posiadanymi przeze mnie informacjami dot.firm zajmujacych się reklamą na samochodach,Jest ich w polsce dwie Pie&Gio i El Fuego.Obie działają na bardzo podobnych zasadach,według tego samego systemu.Ponadto właścicielami obydwu są cudzoziemcy:w przypadku Pier&Gio - Włoch,a El Fuego - Węgier. Ja znam węgierski i mam na Węgrzech przyjaciół,co spowodowało,że doszukałem informacji o tym,że w zeszłym roku na Węgrzech działały dwie firmy działające według identycznego systemu: 1.Wpłata przy podpisaniu umowy,reklama na samochodzie,miesięczne wynagodzenie lub 2.Zakup samochodu za ich pośrednictwem,reklama na aucie,wynagrodzenie. Węgierskie firmy nazywały się: ILL FERRO i HIRAUTO.Już ich nie ma.W lutym2007 roku "zawiesili" wypłaty na trzy miesiące"z powodu zmiany właściciela".W Maju 2007 8 tysięcy ludzi nadal bezskutecznie czekało na swoje wypłaty niejednokrotnie pozostając z kredytami na zakupione samochody.Rozpoczął się skandal, firmy się likwidowały,ILL FERRO zostawiło umowy z danymi ludzi na podwórku i tym podobne kwiatki.Trwają procesy,ludzie próbują coś odzyskać. Resztę można poczytać sobie na stronach ,do których załączam linki,pochodzą z gazety"Nepsabadsag"i są po węgiersku,jeżeli jednak komuś zależy na sprawdzeniu podanych przeze mnie danych to znajdzie osobę znającą ten język.Wbrew pozorom jest ich w Polsce sporo.Warto się zastanowić zanim podpisze się umowę.Mnie osobiście to zniechęciło skutecznie. Pozdrawiam oto linki: nol.hu/cikk/437035/, nol.hu/cikk/445779/ ,nol.hu/cikk/445167/ ,nol.hu/cikk/446800/ nol.hu/cikk/448647/, nol.hu/cikk/445627/,na tych
no i juz zaczyna sie robic glosno wczoraj radio dzis juz zaczyna byc w TV
no i co mam cie żałować ??? bo JA nie wtopiłem??? ciesze się że są takie frajery jak TY!!! następnym razem wezmę szmal i bede miał w dupie twoje żale do narodu, i ni hu.a sie tu nie odezwe na żadnym forum!!! I będą cię żałować takie łajzy jak ty !!! A ja będę liczył szmal!!!! widze , że żadne argumenty to ciebie i tobie podobnych palantów nie trafiają!!! Wal się na ryj polski jełopie i tobie podobni!!!
polacysiezwassmieja gdzie jasteś??? bo mnie szlag trafia ze jaszcze pirdzio durnie zyja zamiast se puku zrobić!! że takich durniów i obrońców ich jeszcze św. ziemia nosi!!!!
Gadula nie masz co wołać kolegi polacysiezwassmieja jeszcze nie skończył swojej zmiany na zmywaku w londyńskim barze mlecznym.
Zresztą Ty też już się zbieraj bo Twoja kolej na zmywaku poszaleć. Tak się dziwnie sklada że jestem jednym ze znajomych o których piasal wcześniej kolega polacysiezwassmieja i strasznie mnie zadziwil swoją postawą. Tak się odważnie nabija a sam zapierdziela na zmywaku za 4.5 funta. Wstyd mi za niego.
Co wspólnego ma zmywak ( choćby i za 4,5 f ) z zajętym zdaniem w w/w temacie??
Potwierdzasz teze,że jakakolwiek obelga jest dobra, aby odwrócić uwagę od prowadzonego tematu, oraz zdyskontować rozmówcę aby nie był poważnie odbierany przez innych. Typowe dla naszych polityków. Jak nie ma nic mądrego do powiedzenia , to pieprzy o zmywaku! I niby teraz co?? Mam zmienić zdanie odnośnie naiwniaków i cwaniaków z pierdzio??? Bo ktoś kto ma podobne zdanie pracuje na zmywaku??? A ty oczywiście znasz mnie i wiesz o mojej pracy na zmywaku. Czy dlatego że, pracujesz na tym samym stanowisku , na drugiej zmianie??? Chłopie/kobito przejrzyj na oczy!!! Czy ktoś tych ludzi zmuszał do takich inwestycji??? Pod lufą , a może innym szantażem??? Nie !!! Cwaniactwo, pazerność i głupota doprowadziły do tego że, starcili forsę!!! Od dawna wiadomo na całym świecie że, darmo nie ma nic!!! Ale cały dym nie o to że stracili ,( każdy w naiwny sposób traci - ja też, choć nie takie kwoty ) ale że ryczą na cały świat on niesprawiedliwości jaka ich spotkała!! Racz zauważyć wypowiedzi tych którzy niby zyskali, są pełne dumy i pochwały dla samego siebie oraz pogardy dla reszty , dla nich ci którzy nie weszli w ten deal to właśnie frajerzy!!!! Ale nie potrafią zrozumieć że zyskali kosztem tych których teraz ( niby)bronią!!! A może właśnie oni są z firmy pierdzioi przygotowują grunt pod następny taki interes, udowadniając że, można nic nie robić i zarobić, podświadomie dają do zrozumienia tym którzy starcili, że następnym razem się odkują!!! Tym sposobem zawsze będą ludzie gotwi wejść w podejrzane interesy, byle tylko zyskać nic nie robiąc ( lub robiąc niewiele). Szlag mnie trafia na tę Polską mentalność, pretensje do wszystkich TYLKO nie do SIEBIE!!!
PS.
4,5 f na zmywaku to całkiem niezły grosz!! Acha,i co ma wspólnego odwaga z pracą na zmywaku!!???
PS 2.
Byłem w Londynie , ale mlecznych barów nie widziałem!!!???
Art. 255. § 1. Kto publicznie nawołuje do popełnienia występku, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 286. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Chyba Pierdziordziaże mają problem.
Dzięki Mateusz , bo już myślałem ,że same pierdziolniki i ich współwyznawcy w Polsce!!
I powoli pakowałem majdan , do pracy na zmywaku ;-)
A sie kolega uzewnętrznił jak mu dowaliłem z tym zmywakiem. Więc jest chyba coś w tym z prawdy.
I jak 4.5 funta to dla Ciebie nie zly grosz to nie dziwię sie że nie wszedleś w te reklamy. Poprostu nie stać Cie na samochód. Proste wyliczenie 4,5 funta po 4.2zł * 8 godzin * 21 dni to wynosi 3175 zł (Kursy walut z NBP na 24 czerwca) Faktycznie kupa kasy. Pewnie zarabiasz ze 2000 i placzesz nad nędznym swoim losem, a w chwilach wolnych od ciężkiej pracy rozładowywujesz swoją flustrację na innych przez net bo w ten sposób jesteś anonimowy.
Czytasz zbyt dosłownie. No ale coś , jak brak Ci polotu, to juz nie moje zmartwienie.
|
|