|
Firma Pier&Gio wynajmuje powierzchnie na autach |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca w kraju
Autor
Wiadomość
Gadula widać,ze inteligentyny facet z Ciebie.Nie wazne czy pracujesz na zmywaku czy wywozisz śmieci-nie złapałes Pana Boga za nogi na obszczyznie.Widzę,ze naśmiewanie daje Ci dużą satysfakcję wynika to pewnie z niedowartościowania.Mentalność powiadasz Polaków a kim Ty jesteś? i co wyzbyłes się mentalności? Czyli odbiegasz od normy:) Już nie jest istotne czy ktoś zyskał czy stracił i nikt napewno nie potzebuje współczucia z Twojej strony. życzę Tobie powodzenia...........:)
Bajer wydaje mi się ,że "kolega " zrobił sobie tutaj swój mini czat:) Taki jadowity uważam,ze pisanie i uzasadnianie nie ma sensu dla niego .Tu czuje się pewnie ze swoimi wypowiedziami i do tego uwaza ,ze jest fantastyczny:) Pozdrawiam:)
Mam takie same odczucia kolego.
Chyba panowie mylicie *cenzura* co bylo tematem tego forum.
Nie zapomniałam czego dotyczy forum:) Jednak chęć wyrażenia zdania jest uzasadniona:) Więc je wyraziłam i basta:) Taka mała riposta:).
Nie znasz człowieku realiów i piszesz głupoty. Jak już to twoje wyliczenie powinno wyglądać: 4,5 f x 4,2zł x 12 godz. ( bo tyle się pracuje !!! ) x 30 dni = 6804zł/m-c - faktycznie kupa gów.a!! nie opłaca się!!! lepiej wozić nalepki niż ciężko zapieprzać!!! A poza tym jak tak można biednego gastronomika wykorzystywać!!! Piramidki są uczciwe, nikt nie straci, wszyscy zarobieni ( a świstak siedzi i drukuje nowe nalepki ).
Byłbym wdzięczny gdybym usłyszał z twojej strony jakiekolwiek uzasadnienie!!! Oczywiście nie na mój temat ( nie jestem tematem tego forum ).
było takie powiedzenie " Mądry Polak po szkodzie" ,
ale z tego co tu widzę to " przed szkodą i po szkodzie głupi" Żegnam i powodzenia życzę .......
Sorry.
Generalnie Administracja tego portalu mnie blokuje a mi się niezbyt chce router resetować po 5 minut żeby dostać nowy adres IP. Co do wypowiedzi na mój temat które się pojawiały tam wcześniej - żenada, typowy argument ludzi którzy nie mają jaj żeby wyjechać i podjąć wyzwanie za granicą próbując COŚ generalnie osiągnąć, a zamiast tego wolą opierdalać się i nic nie robić i próbować zbić kasę na PIRAMIDKACH. Żałosne to jest; ludzie, którzy nie mają ani umiejętności, ani wiedzy, ani inteligencji, ani też rozumu, sięgają właśnie po tego typu argumenty jak te które się tutaj pojawiły pod moją nieobecność przez ostatnich kilka dni. Ogólnie rzecz biorąc to nawet praca na zmywaku jest lepszą i mniej obciachową formą zarabiania pieniędzy niż rżnięcie ludzi na piramidkach - niezależnie od tego, czy jest się autorem piramidki czy też miało się szczęście być na jej szczycie u początków jej działania --- zarówno jedno jak i drugie jest równoznaczne z kradzieżą i zarabianiem ukradzionych pieniędzy. Mam nadzieję, że ci, którzy "zarobili", też pójdą siedzieć. pozdrawiam!
Masz kolego złe wyobrażenie na temat niektórych nabitych w butelkę bo ja tyram fizycznie w polsce po 12 godzin i sporo samochodem dojeżdżam więc dałem się zrobić jak młody wtopiłem całą kasę ale nie płacze bo to dobra lekcja była.
Nikogo nie namawiałem żeby w to wszedł a raczej paru osobą odradziłem a to co mam naklejone na samochodzie to moja sprawa i zato nie karają choć by to była największa piramida byle by to co się wozi nikogo nie obrażało .
Współczuję; niemniej świadczy to o Twojej inteligencji między innymi, że dałeś się wpuścić w maliny w tak mało wyszukany sposób.
tu się zgadza od tygodnia nazywam się debilem i właśnie oto bardziej chodzi niż o kase, kasa rzecz nabyta.
byłem czujny jak gajowy,jak kuna a tu taki zimny kubeł wody na łeb no i jestem frajerem. ludzie walą większe wtopy ale tak zbiorowo się wydymać. teraz będe czujny do następnego razu.
O brawo!
I to się nazywa mieć dystans do siebie. Bokser też jak walczy na ringu nie raz po mordzie dostanie i jakby za każdym razem miał się rozczulać że skwasił jest do d... i niemadaje się do walki to nic by nie osiągnął (ku uciesze przeciwników) - ba dodatkowo wie że jeszcze przez kolejne rundy nie raz zarobi nie lekko. Ludziom którzy mimo łupniaków od życia stoją i walczą - gratuluje. Tym co srają im na głowę życzę podobnych doświadczeń gdy im się zdarzy nie uhylić przed ciosem. Zaradny człowiek i z pod walca wyjdzie cało.
pytalem w mailu do firmy Elfuego czy to to samo co PIER-GIO i zobaczcie ci mi odpisali hehe
> > e a to nie jest walek bo firma pier gio juz upadla . prosze o odpowiedz?? > Witam, proszę Pana to nie znaczy że skoro inna firma oszukała swoich klientów to i my działamy w taki sam sposób.Absolutnie nie.Płacimy swoim klientom sumiennie wypłaty,także bez obaw.Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. On Śro, Czerwiec 25, 2008 13:09, Formularz el fueGo wrote: > > > > Elfuego Sp.z.o.o. 02-739 Warszawa ul. Wałbrzyska 11/64 tel: (+48)0225499099 NIP 521-346-21-41 REGON 141138858 kapitał zakładowy 50.000pln podobna firma, ten sam kapitał tylko czekamy kiedy firma ZNIKNIE...:)
Myślę że warto by było zachować ten e-mail. W przypadku zniknięcia firmy (co jest, zapewne, nieuniknione), może stanowić to bardzo cenny dowód na rozprawie sądowej - jest to już jawne wprowadzanie (potencjalnych) Klientów w błąd. Inaczej mówiąc: jest to po prostu zwykłe kłamstwo. W tym momencie, dochodzą dodatkowe konsekwencje zagrożone karami pozbawienia wolności itp. itd. pozdrawiam
|
|