|
Firma Pier&Gio wynajmuje powierzchnie na autach - strona 26 |
Firma Pier&Gio wynajmuje powierzchnie na autachBiznes Forum ‹ Praca ‹ Praca w kraju
Autor
Wiadomość
Ktoś wie ile ta firma już działa?
Swoją drogą, to jakieś niepoważne absolutnie - znaczy na co miał nadzieję autor maila? Że El Fuego odpisze "Tak, proszę Pana, jesteśmy oszustami, za miesiąc zwiniemy się z pieniążkami więc proszę znajomych ostrzec i już nic nie wpłacać" ? :D
No wolne żarty :)
pytasz i masz w Krajowym Rejestrze Sądowym sa zarejestrowani jak i pier-gio,
ELFUEGO Informacje o podmiocie Numer KRS 0000289359 REGON Rejestr POZYCJA KRS W REJESTRZE PRZEDSIĘBIORCÓW Aktualna Nazwa "EL FUEGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" Forma Prawna SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Województwo MAZOWIECKIE Powiat M.ST. WARSZAWA Gmina M.ST. WARSZAWA Miejscowość WARSZAWA Ulica WAŁBRZYSKA Nr domu 11 Nr lokalu 64 Kod pocztowy 02-741 Poczta WARSZAWA Data wpisu do rejestru przedsiebiorców 2007-09-25 Data wpisu do rejestru stowarzyszeń Data wykreślenia z rejestru przedsiebiorców Data wykreślenia z rejestru stowarzyszeń Status OPP Data przyznania statusu OPP Nazwa organu reprezentacji ZARZĄD Sposób reprezentacji JEDNOOSOBOWO - PREZES ZARZĄDU Członkowie reprezentacji Nazwisko lub Nazwa Nazwisko drugi człon Imię pierwsze Imię drugie Funkcja SUBA IMRE PREZES ZARZĄDU A TU PIER-GIO Informacje o podmiocie Numer KRS 0000286028 REGON 220464380 Rejestr POZYCJA KRS W REJESTRZE PRZEDSIĘBIORCÓW Aktualna Nazwa PIER & GIO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Forma Prawna SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Województwo POMORSKIE Powiat M. GDAŃSK Gmina M. GDAŃSK Miejscowość GDAŃSK Ulica OGARNA Nr domu 72 Nr lokalu Kod pocztowy 80-826 Poczta GDAŃSK Data wpisu do rejestru przedsiebiorców 2007-08-06 Data wpisu do rejestru stowarzyszeń Data wykreślenia z rejestru przedsiebiorców Data wykreślenia z rejestru stowarzyszeń Status OPP Data przyznania statusu OPP Nazwa organu reprezentacji ZARZĄD Sposób reprezentacji W PRZYPADKU ZARZĄDU JEDNOOSOBOWEGO, PREZES ZARZĄDU JEST UPRAWNIONY DO SAMODZIELNEGO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI I ZACIĄGANIA ZOBOWIĄZAŃ W IMIENIU SPÓŁKI. W PRZYPADKU ZARZĄDU WIELOOSOBOWEGO DO SKŁADANIA OŚWIADCZEŃ WOLI I ZACIĄGANIA ZOBOWIĄZAŃ UPRAWNIONYCH JEST DWÓCH CZŁONKÓW ZARZĄDU LUB JEDEN CZŁONEK ZARZĄDU ŁĄCZNIE Z PROKURENTEM. Członkowie reprezentacji Nazwisko lub Nazwa Nazwisko drugi człon Imię pierwsze Imię drugie Funkcja LAVEZZI PIERGIORGIO PREZES ZARZĄDU nie moglem wkleic linkow, bo jestem nowy wiec skopiowalem wam poczytajcie sobie
No to mają w stosunku do pier gio miesiąc prawie dwa obsówu.
Maja chyba mniej klientów ale jeśli wyliczenia dla pier gio robione przez tutejszych medrcow sie sprawdziły to jeśli mają się też sprawdzić dla el fugio jeszcze trzebana efekty poczekać 1.5 miesiąca gdzieś tak. Z drugiej strony - po zadymie wokół pier-gio mogą sie zmyć wcześniej z tym że będą trzymać się do końca bezpiecznych możliwości bo to jest chyba najbardziej złoty okres dla nich (dostają kasę której nie mają zamiaru oddać). Największa polewka by była jakby to była uczciwa firma - ale w to chyba nikt tu już nie uwierzy :) A no i przypominam bardzo cennego posta: viewtopic.php?p=127016#p127016
Drodzy Państwo ja również zainteresowałem się ofertą Pier-Gio, wysłałem swoje dane i zdjęcia samochodu.Dostałem odpowiedź, że mój pojazd i przebiegi jakie robię odpowiadają warunkom. Ale gdy przeczytałem tzw. umowę to nawet się do nich nie odezwałem. Po pierwsze - mówiąc delikatnie umowa jest bardzo dziwna, po drugie - właściciel firmy ma na imię Perluigi, a takie imię po prostu nie istnieje. Po trzecie - ja mam wpłacić 2700,-zł po to aby co miesiąc później dostawać kilkaset. To brzydko pachnie z daleka. I tak też napisałem w mail-u do tej firmy. Jednak po kilku dniach zadzwoniła do mnie pani z Pier-Gio i zaproponowała współpracę, dziwiło ją moje podejście do sprawy i powiedziała, że już około 2000 osób podpisało z nimi umowę.Najbardziej rozbawiło mnie to że Pani oświadczyła że pieniądze ludzie biorą za darmo bo wożą tylko naklejki na swoich samochodach. Jak to za darmo przecież każdy z nich wykonuje usługę.Powiedziałem, że zgadzam się ale bez wpłaty pieniędzy.Na co Pani odpowiedziała, że firma musi mieć jakieś zabezpieczenie. No tak, firma musi... a my nie. Myślę, że to wystarczy. Nie dajmy się proszę Państwa, takie firmy trzeba szybko eliminować. Dodam, że chodzi o oddział firmy w Szczecinie przy ul. Obr.Stalingradu.
Pozdrawiam
Pewnie zarabiasz ze 2000 i placzesz nad nędznym swoim losem, a w chwilach wolnych od ciężkiej pracy rozładowywujesz swoją flustrację na innych przez net bo w ten sposób jesteś anonimowy.[/quote]
Nie znasz człowieku realiów i piszesz głupoty. Jak już to twoje wyliczenie powinno wyglądać: 4,5 f x 4,2zł x 12 godz. ( bo tyle się pracuje !!! ) x 30 dni = 6804zł/m-c - faktycznie kupa gów.a!! nie opłaca się!!! lepiej wozić nalepki niż ciężko zapieprzać!!! A poza tym jak tak można biednego gastronomika wykorzystywać!!! Piramidki są uczciwe, nikt nie straci, wszyscy zarobieni ( a świstak siedzi i drukuje nowe nalepki ).[/quote] Gratuluję pomysłu na zycie. Jeżeli wyjeżdzasz za granicę aby zarabiać 6 tyś. zł to naprawdę musisz byc bezgranicznym imbecylem.
Brawo. Trafna analiza ludzi którzy wyjechali zagranicę zarabiać bo w polskiej rzeczywistości sobie nieradzą. Mam szaczunek dla ludzi którzy potrafią w polsce zrobić coś z niczego. Za granicą to każdy głupek jest w stanie zarobiść. Na takich ludziach jak Ty zachód pasożytuje. Naiwnych, dających się wydymać na sucho. Angol za Twoje wynagrodzenie dupy by nieruszył z miejsca a Ty jak piesek skomlisz i ogonkiem machasz gdy "John" przyjdzie i poklepie Cie po plecach. A w duch śmieje sie z Ciebie. Że za polowę ceny robisz 2 lub 3 razy tyle co angol. Zrozum nie pracujesz tam bo jesteś mądry, inteligentny czy zdolny. Pracujesz tam bo jesteś TANI. I tylko wyłącznie dlatego. Angol nie zatrudnia Cię dlatego że jesteś lepszy od innego angola. Jesteś TANI. I to mu wystarcza. A pamiętaj jedno, nawet malpa prędzej czy później nauczy się pracować na zmywaku. Jeżeli to nazwywasz umiejętnością, wiedzą, inteligencją i rozumem to ja juz Ci współczuję że zostałeś tak bardzo oszukany.
Mam nadzieję że dotrzymasz słowa z tym żegnam.
"BAJER" napisał tak :"Pewnie zarabiasz ze 2000 i placzesz nad nędznym swoim losem, a w chwilach wolnych od ciężkiej pracy rozładowywujesz swoją flustrację na innych przez net bo w ten sposób jesteś anonimowy.[/quote]
Nie znasz człowieku realiów i piszesz głupoty. Jak już to twoje wyliczenie powinno wyglądać: 4,5 f x 4,2zł x 12 godz. ( bo tyle się pracuje !!! ) x 30 dni = 6804zł/m-c - faktycznie kupa gów.a!! nie opłaca się!!! lepiej wozić nalepki niż ciężko zapieprzać!!! A poza tym jak tak można biednego gastronomika wykorzystywać!!! Piramidki są uczciwe, nikt nie straci, wszyscy zarobieni ( a świstak siedzi i drukuje nowe nalepki ).[/quote] Gratuluję pomysłu na zycie. Jeżeli wyjeżdzasz za granicę aby zarabiać 6 tyś. zł to naprawdę musisz byc bezgranicznym imbecylem." BAJER a kim Ty jesteś, że w taki sposób piszesz na forum, tak oceniasz ludzi i tak ich nazywasz.Mam nadzieję, że nikt poważny nie weźmie Cię pod uwagę bo sam pokazałeś kim jesteś i jaką "masz klasę". Szkoda, że administrator nie reaguje na takie wpisy.
Nie znasz człowieku realiów i piszesz głupoty. Jak już to twoje wyliczenie powinno wyglądać: 4,5 f x 4,2zł x 12 godz. ( bo tyle się pracuje !!! ) x 30 dni = 6804zł/m-c - faktycznie kupa gów.a!! nie opłaca się!!! lepiej wozić nalepki niż ciężko zapieprzać!!! A poza tym jak tak można biednego gastronomika wykorzystywać!!! Piramidki są uczciwe, nikt nie straci, wszyscy zarobieni ( a świstak siedzi i drukuje nowe nalepki ).[/quote] Gratuluję pomysłu na zycie. Jeżeli wyjeżdzasz za granicę aby zarabiać 6 tyś. zł to naprawdę musisz byc bezgranicznym imbecylem." BAJER a kim Ty jesteś, że w taki sposób piszesz na forum, tak oceniasz ludzi i tak ich nazywasz.Mam nadzieję, że nikt poważny nie weźmie Cię pod uwagę bo sam pokazałeś kim jesteś i jaką "masz klasę". Szkoda, że administrator nie reaguje na takie wpisy.[/quote] Tak tylko chcę wyjaśnić że moje slowa zaczynają się od "Gratuluję............. Górny tekst to cytat z postu gaduli. A kim są osobnicy którzy obrażają ludzi oszukanych przez Pier-Gio?????? Bronisz ich? To stań w ich szergu. Czy może następny oszukany w angielskiej rzeczywistości?
Mam trochę doświadczeń z trolami.
Można z nimi grać na dwa sposoby - gadając ich językiem (obelżywym i plugawym, siłować się kto mocniejszy w gębie) zwykle po długiej masakrze ktoś wymięka albo się nudzi ale wątek forum nadaje się co najwyżej do skasowania. - Zignorować i olać jednak jak i w pierwszym przypadku trzeba wytrzymać ataki na swoje czułe punkty, honor i ego. A jak się na pewno nie da? Być ponad nich i próbować podejść logicznie do ich wypocin i przetłumaczyć im że się mylą - to do nich nie dotrze a na wyciągniętą rękę można dostać tylko nogę, na dodatek w bucie wytaplanym w g... bajer - podjąłeś pierwszy sposób - gratuluję odwagi nie jestem zwolennikiem ataków na forum i ogólnie dyskusji w takim tonie ale ktoś musi troli tępić a Ty zrobiłeś to jak widać skutecznie.
ja to dopiero jestem głupi!1.5h stracilem czytajac temat,a moglem pare funtow zarobic! ale chociaz sie ubawilem(nie z oszukanych)z gaduly.obycia sie chlopak uczyl na zmywaku!
Macie zgoła błędne wyobrażenie o rzeczywistości. Nie każdy, kto wyjeżdża za granicę, jedzie tam po to, by pracować na zmywaku, w restauracji, jako kelner, barman itd.
Zabawne jest to, że co poniektórzy mierzą innych swoją miarką, zapominając, że nie każdy jest im podobny! =) Swoją drogą - jak tam, Pierdziaki: odzyskaliście już utopioną kaskę? :> He, he... :D
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma Pier&Gio wynajmuje powierzchnie na autach - strona 26": - [Szukam] Firma wynajmuje mieszkania - Napełnianie klimy w autach - Diagnostyka, kasowanie błędów w autach. - wynajmuję mroźnię i chłodnię profesjonalną - Szuka kogoś kto wynajmuje leżaki nad morzem
|
|