|
Firma przewozowa - strona 2 |
Firma przewozowa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
januszlis informacji nigdy nie jest za dużo,nie sprawdza się tutaj rosyjskie przysłowie mniej wiesz dłużej żyjesz,a wprost przeciwnie i tak na marginesie fora służą właśnie wymianie poglądów etc. pozdrawiam
Może ktoś doda jeszcze jakąś opinię?
Teraz duże firmy plajtują,a i owszem ale to tylko i wylącznie dlatego,że przejadały zarobione pieniądze z lat poprzednich,myślę że mała firma transportowa nie ponosząca tak olbrzymich kosztów jak transportowe molochy ma jeszcze szanse powodzenia,choć jak wiadomo ze zleceniami teraz trudniej,ale to nie oznacza że nie ma ich wcale,jeśli ktoś ma głowę na karku myślę że sobie poradzi,powodzenia jamal
Witam.
Chodzi mi po glowie pomysl kupna wlasnej ciezarowki. Np. a) ciezarowki do przewozu drewna z dzwigiem b) ciezarowka- skrzynia z hds'em Moze ktos kto sie tym zajmuje lub mial z tym stycznosc napisze mi co nieco o kosztach amortyzacji takiej ciezarowki i o mozliwych zarobkach: a) w tartaku b) pracujac z hds'em w Bialymstoku- zlecenie za godzine/km. Na allegro widzialem oferte firmy ktora za przewoz skrzynia z hds'em zyczyla sobie 70zl za godzine. Dziekuje za pomoc, pozdrawiam.
Witam. Jak widać branża dosyć popularna i raczej już w pełni nasycona, ale pojawiła się możliwość atrakcyjnego zakupu samochodu dostawczego. I tu rodzi się moje pytanie: czy warto wchodzić w coś takiego?
Jeszcze sprecyzuję obszar działalności: chodzi o przesyłki ekspresowe. Czy coś takiego ma rację bytu nie będąc wielką korporacją? Czy przy odpowiednim rozreklamowaniu się da radę wyciągnąć chociaż minimalne zyski? Pozdrawiam!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma przewozowa - strona 2": - Firma przewozowa szczegoly - firma przewozowa czy taksowka ? - Pomysł - firma przewozowa - Firma przewozowa ale dla konkretnego rynku... - Busy firma przewozowa ludzi??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|