|
FIRMA/SPRZEDAŻ NA CODZIEŃ W PRAKTYCE |
FIRMA/SPRZEDAŻ NA CODZIEŃ W PRAKTYCE
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie. Chciałabym wiedziec jak na codzień wygląda prowadzenie firmy zajmującej się sprzedażą. Czy towary, które kupuje sie na firme, gdzieś sie spisuje, aby się wszystko nie pomieszało?Nadaje im sie jakies kody/numery? A pozniej przy sprzedaży się je wykreśla? Jak zachowac porządek? Jak nie pogubić się, kiedy masz w sprzedaży 2 000 produktów?
prosze o odpowiedź
Może kupić program do magazynu?
warto zainwestowac w jakiś program magazynowy. Na pewno usprawni to pracę
Mam dobre oprogramowanie sklepu internetowego, dzięki któremu mam spisane wszystkie produkty, które dodatkowo podzielone są na kategorie. Ale teraz pytanie: Jak oddzielić sprzedaż detaliczną od hurtowej, żeby sie wszystko nie pomieszało? To jest hurtownia odzieży, więc jak często mam sprowadzać odzież zza granicy, aby nie zabraklo jej nigdy w magazynie (szczególnie, jeśli chodzi o sprzedaż hurtową)? Czy może lepiej sprowadzać na konkretne życzenie klienta? Przesłac mu zdjęcia i dopiero po jego zamówieniu sprowadzać towar? Nie umiem tego wszystkiego ogarnąć. Może ktoś jest mi w stanie pomóc?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "FIRMA/SPRZEDAŻ NA CODZIEŃ W PRAKTYCE": - Jak to wygląda w praktyce??? - zmiana VAT w praktyce - pozycjonowanie sklepu w praktyce - Rozliczanie VAT'u z US w praktyce? - Ryczałt - dokumentacja w praktyce
• Strona 1 z 1
|
|