|
Firma transportowa busami do 3,5t |
Firma transportowa busami do 3,5t
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam dostałem propozycje pracy na busie ale pod warunkiem ze bede mial własnego busa i działalnosc gospodarcza. załuzmy ze kupie tego busa dysponuje takimi srodkami i moje pytanie jest takie czy da sie na tym zarobic?? czyli ile mniej wiecej by mi firmy płacili za km i jak to wszystko w ogole wyglada finansowo. prosiłbym o szczere odpowiedzi a nie o wyglupy bo bardzo powaznie sie nad tym zastanawiam i z gory dzieki za wypowiedzi.
zapytaj w tej firmie jaką proponują stawkę za kilometr, dokąd będą kursy, czy zapłacą za puste przebiegi itp. trudno coś powiedzieć w ciemno, bo można świetnie trafić jak i okrutnie się naciąć, a to jakaś znana firma? pozdro
trasy będa po całej polsce a firma jest znana dosyc jest to firma kurierska.. a mniej wiecej ile płacą za km na busach??
to chyba zależy od pojemności busa i długości trasy. moim zdaniem powinieneś zawołać tak gdzieś 1,2 zł no i najpierw poczytać na forach o tej firmie. pzdr
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma transportowa busami do 3,5t": - Firma transportowa przewoz osób busami - firma transportowa - Firma transportowa -BUS - Firma transportowa - Firma transportowa
• Strona 1 z 1
|
|