Cześć
Zastanawiam sie nad firmą tworzącą strony www i zastanawiam sie czy rynek nie jest już przesycony takimi firmami.
|
Firma tworząca strony www |
Firma tworząca strony www
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Cześć
Zastanawiam sie nad firmą tworzącą strony www i zastanawiam sie czy rynek nie jest już przesycony takimi firmami.
Wczoraj udzieliłem na to samo pytanie odpowiedź.
webmastering-vt74750.html Biznes przesycony. Rozważając wejście do branży powinieneś już umieć rozeznać rynek it. Wystarczy wyłącznie wpisać w wyszukiwarkach takie frazy jak "projektowanie stron" czy też "agencja interaktywna". Po drugie sprawdź digart. Zasmucisz się, widząc taką konkurencję. Pozdrawiam
Jak jesteś dobry to otwieraj! Jezeli robisz stronki w frontpagu to sobie daruj. Szansa jest tylko gdy masz ciekawe pomysly i potrafisz je zrealizowac.
Kasa z tego jest. Pare dni temu dostałem wycene mojej strony ( mocno rozbudowana). Firma wycenila na 5000 netto. Wiec idzie zarobic (:
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma tworząca strony www": - FIRMA TWORZąCA STRONY WWW - firma tworząca strony www - Firma tworzaca biznes plany - Twoja firma nie ma strony www ?!! - Firma projektujaca strony www
• Strona 1 z 1
|
|