|
Firma usługowa-wynajem minikoparek |
Firma usługowa-wynajem minikoparek
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Czy moze ktos z Was ma firme usługowa(wynajem koparek.fadrom..)i wie cos wiecej na ten temat?Nie mam pojecia jakie jest zapotrzebowanie.
Mogę Ci powiedzieć, że wszelkie roboty ziemne to bardzo opłacalny interes bo są one bardzo drogie. Średnio za wynajem takiej minikoparki z operatorem biorą 500 -1000 zł dniówki. Zapotrzebowanie jest i będzie coraz większe, bo teraz np. gdy ktoś buduje dom i chce doprowadzić wodę nie paprze się z łopatą przez tydzień tylko wynajmuje taką koparkę i ma załatwiony wykop w 3 godziny.
Warto też skontaktować się ze średnimi firmami z branży elektrycznej i wod-kan które nie mają własnego sprzętu i tu dopiero można ładny pieniądz zarobić.
Diabeł-wielkie dzieki!!!!
Fadrome juz mam minikoparka w trakcie załatwiania,mysle tez o aucie typu ambulans lub jakiejs lawecie na która moge załadowac minikopare. Czy wiesz moze na co jeszcze powinnam zwrocic szczególna uwage przy tego typu biznesie? Jaki typ działalnosci wybrac?I co zrobic z pracownikami gdy jest zima i ziemioa zamarznieta.Dzieki
pomysł bardzo opłacalny, jeżeli tylko znajdziesz klientów... firmy budowlane odpadaja poniewaz je stać na taka kopareczke.... jeżeli moge Ci coś polecić, to lepszą opcja jest wywrotka - rozwożenie piachu po budowach, naprawde można na tym sporo zarobić, ale w takim wypadku pobudka o 5 i od 6 rano juz trzeba piach wozić. tak czy inaczej, powodzenia, bo ludzie musza gdzies mieszkac wiec ten interes sie nie skończy w najlbliższym czasie
Dziękuje Ci Bardzo!Za pomysł na wywrotke też.
Pomusł super ,i konkurencji też nie ma za bardzo a nawet jaśli jest to ceny ma kosmiczne Jeśli masz trochę kasy ijakiś plac to proponował bym skład materiałów budowlanych Mam na myśli piach żwir kamień ,jeden interes napędzał by drugi Radze nie pchać się w typową hurtownię budowlaną bo jest ich wiele
No owszem, zawsze gdy ktoś dzwoni za wywrotka to od razu pyta o piach czy żwir....
Dziekuje Wam za wszelkie pomysły!!
Co do transportu takiej koparki, to najlepiej jak wejdzie do busa, najwygodniej będzie się z nią poruszać. Zrobić podjazd i wjeżdżać jak na lawetę. Na busie oczywiście reklama z foto maszyny w skali 1:1.
Jeśli już uruchomiłaś firmę i posiadasz minikoparkę nawiążę współpracę praca na terenie Warszawy i województwa . Kontakt: goldserwis@op.pl http://www.mini-koparka.warszawa.pl
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|