|
firma usuwajaca graffiti |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam, wiec firma zjmowac sie bedzie usuwaniem zanieczyszczen z budunkow, pojazdow itp. , fundusze posiadam, konakty z firmami zajmujacymi sie dystrybucja srodkow o specjalnym przeznaczeniu do takich wlasnie zajec, problem lezy w tym iz jest to praca na zlecenia, ktore platne sa za metry kwadratowe, moze ma ktos na tym forumpomysl jak rozreklamowac taka firme, do jakich przedsiebiorstw, urzedow sie pozglaszac w celac polapania kontraktow, zlecen, mam pomysl aby podpisac z urzedm miasta kontrakt na oczyszczanie miasta, ale wydaje mi sie ze miasto na taie rzeczy niebedzie mialo pieniedzy a jezeli sie znajda to pewnie bedie musialo zorganizowac przetarg na firmy,
Jak dla mnie pomysł dość ciekawy i przyszlościowy szczególnie że konkurencja mała, a w mniejszych miastach praktycznie żadna. Apropo rekalmy i instytucji które wymieniłeś to dołożył bym do tego jeszcze spółdzielnie mieszkaniowe. Mój ojciec ma firmę malarską i np. rasistowskie grafitti są usuwane na bierząco. Trochę się tego zbiera w ciągu roku, tylko że spółdzielnie są dość mocno obstawione. Ale poza tym dałbym ogłoszenie w lokalnej gazecie. Jest mnóstwo przedsiębiorców czy chociażby właścicieli kamienic którym ktoś pomarze ściany.
I jeszcze prośba. Wspomniałeś że masz kontakt z fimami zajmujacymi sie dystrybucja srodkow do usuwania grafitti. Mógłbyś podać kontakt do takich firmy (ew. na PW). Z góry dzieki i powodzenia:)
|
|