|
FIRMA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Mam propozycje kupienia programu za 650 $ w stanach, który tłumaczy strony,teksty na różne języki.I jak myślicie opłaca mi się to.Jak od jedniego przetłumaczenia weżne 15 zł.Program tłumaczy tesz na język Mors.Prosze o opinie
nie bads taki naiwny
A czytałeś kiedyś tekst przetłumaczony przez komputer?
Jeśli nie to wejdź na necie na pierwszy lepszy translator, wpisz jakieś zdanie złożone po angielsku, przetłumacz i później spróbuj zrozumieć to co wyskoczy. Swoimi klientom zamiast tłumaczenia będziesz oferował łamigłówki.
jak chcesz wywalic 650 dolcow w bloto twoja sprawa. poza tym, zeby swiadczyc uslugi w zakresie tlumaczen na wysokim poziomie, musisz miec uprawnienia tlumacza przysielego ;-)
tego typu programy mozna kupic i w polsce.. duzo taniej... zreszta nawet w internecie sa tlumacze online.... bardzo kiepskie zreszta... podobnie jak te programy o ktorych mowisz
Dokladnie, nie ma programu, ktory bedzie tlumaczyl doskonale i bezblednie, czesto zdazaja sie bledy kali jest kali pic itp.
Ta na marginesie żeby świadczyć usługi w zakresie tłumaczeń na wysokim poziomie wcale nie musisz mieć uprawnień tłumacza przysięgłego. Nawet powiem tak, że taki tłumacz przysięgły wcale nie musi świadczyć usług translatorskich na najwyższym poziomie. Jedziesz na szablonach i innych słownikach technicznych i kasa rzyga :)
jezeli powaznie o tym myslisz to lepiej od razu sobie odpusc bo ja chcialam sobie ulatwic pisanie pracy licencjackiej ale jak zobaczylam pierwszy efekt tlumaczenia takim cudem to mialam niezly ubaw a zadnej pomocy:)
Witam. Mam pytanie, mianowicie czy jeżeli nie mam wpisanego w działalność importu/eksportu, mogę dokonać jednorazowego zagranicznego zakupu (Chiny) na firmę aby odliczyć podatek ?
Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Jesli dobrze pamietam, to w tej chwili w dzialalnosci sie juz nie wpisuje import/eksport... Ale glowy nie dam :)
drodzy użytkownicy forum.Interesuję się otwrciem firmy posredniczacejw zakupach nowych lub prawie nowych aut prosto od producentolw.i nie wiem gdzie szukac informacji o takich firmach gdyż nie wiem jak fachowo się one nazywają.Czy jest ktos kto moze mi pomoc?
w skrocie ktos wyraza chec zakupu nowego auta,i mowi ze ma taka pole pieniedzy ja mu szukam ten samochod i dostarczam z tego mmam prowizje a klient auto taniej niz w salonie. prosze o informacje.
witam wszystkich . Mam pytanie dotyczace powstania wlasnej firmu. Mieszkam obecnie w szkocji i chcialbym zalozyc wlasna firme remontowa, prosze o wskazowki gdzie i jak moge to zrobic i jakie sa koszty z gory dziekuje Inyk.
Prosze o odpowiec w sprawie wlasnej firmy w szkocji , zadalem je na forum z gory dziekuje Mariusz Irzyk
Witam wszystkich.Właśnie otworzyłem firme zajmującą sie systemami wystawienniczymi
dlatego chce zapytać czy może ktoś zechce zareklamować w jakis sposób swoją firme oferuje systemy takie jak np.rollbanery ścianki reklamowe, stoiska i.t.p nie mam jeszcze żadnych klientów i narazie jestem tylko pośrednikiem ale w przyszłości napewno będe posiadał wiekszy wybór i lepsze ceny. Zainteresowanych zapraszam firmalemur@wp.pl Pomóżcie zacząć. Może ktoś chce współpracować oferuje 5% od sprzedaży na początek.
Ten post powinien byc w Biznes oferty!
|
|