|
Firma. |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam propozycje kupienia programu za 650 $ w stanach, który tłumaczy strony,teksty na różne języki.I jak myślicie opłaca mi się to.Jak od jedniego przetłumaczenia weżne 15 zł.Program tłumaczy tesz na język Mors.Prosze o opinie
nie bads taki naiwny
A czytałeś kiedyś tekst przetłumaczony przez komputer?
Jeśli nie to wejdź na necie na pierwszy lepszy translator, wpisz jakieś zdanie złożone po angielsku, przetłumacz i później spróbuj zrozumieć to co wyskoczy. Swoimi klientom zamiast tłumaczenia będziesz oferował łamigłówki.
jak chcesz wywalic 650 dolcow w bloto twoja sprawa. poza tym, zeby swiadczyc uslugi w zakresie tlumaczen na wysokim poziomie, musisz miec uprawnienia tlumacza przysielego ;-)
tego typu programy mozna kupic i w polsce.. duzo taniej... zreszta nawet w internecie sa tlumacze online.... bardzo kiepskie zreszta... podobnie jak te programy o ktorych mowisz
Dokladnie, nie ma programu, ktory bedzie tlumaczyl doskonale i bezblednie, czesto zdazaja sie bledy kali jest kali pic itp.
Ta na marginesie żeby świadczyć usługi w zakresie tłumaczeń na wysokim poziomie wcale nie musisz mieć uprawnień tłumacza przysięgłego. Nawet powiem tak, że taki tłumacz przysięgły wcale nie musi świadczyć usług translatorskich na najwyższym poziomie. Jedziesz na szablonach i innych słownikach technicznych i kasa rzyga :)
jezeli powaznie o tym myslisz to lepiej od razu sobie odpusc bo ja chcialam sobie ulatwic pisanie pracy licencjackiej ale jak zobaczylam pierwszy efekt tlumaczenia takim cudem to mialam niezly ubaw a zadnej pomocy:)
|
|