|
Firma zajmująca się koszeniem trway za pieniądze... |
Firma zajmująca się koszeniem trway za pieniądze...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Tak jak w temacie. Uważacie,że takie firmy są potrzebne? Można na tym zarobić, jeżeli tak to ile?
nie za bardzo można na tym zarobić, jest to bardziej biznes dla nastolatków, którzy chcą sobie zarobić parę zeta.
Kiedyś na działce kosiłem trawnik, sąsiad co ma obok mnie działkę zapytał się czy skoszę mu trawnik, powiedziałem że jasne, bez problemu, a zarobiłem 10 złotych i 2 duże "działkowe" pomidory.
Przemyślałem sobie to na spokojnie i też doszedłem do wniosku iż jest to robota do d*py. Poza tym kiedy przyjdzie zima to roboty już nie ma.
boś się zabrał za to od d...strony
kombinujesz jak kosic trawę za pieniądze trzeba było się zastanowić jak kosić pieniądze za trawę biznes cały rok kasa duza no ale ryzyko wieksze
Dokładnie, w zimę możesz przecież kosić śnieg z trawnikiem :D robota ta sama tylko inny sprzęt w rękach :D
heheh brniesz marcin w zaparte ja pisząc trawa miałem na mysli ,,trawę " ryzykownay biznes , ale podobno dochodowy czy ty pisząc ,,śnieg " miałes własnie ,,ten śnieg " na mysli ? wiezienia w Kolumbi przepełnione są miłosnikami własnie ,,sniegu " i narciarstwa ogólnie mozna po takim wyjezdzie dostac gratisowy pobyt 25 letni w jednym z uzdrowisk kolumbijskich np La Mondelo i wtedy juz tylko ,,narciarstwo " zostaje o ile wczesniej nie zostanie się zjedzonym zywcem ponoć 150 osób rocznie tam ginie w niewyjasnioncy okolicznosciach no i snieg trochę drogi , trawa tansza , dupa-lacze lesze , no i narkotyki szkodzą , mozna zejsc z przedawkowania po dopalaczach grozi tylko rak zołądka polecam raki
Hehe , daje autorowi do zrozumienia co jeszcze może robić po "sezonie"
heeh
na ,,snieg " i ,,trawę " i ,, brałn siugar " i ,,świnki " i ,dzikie lachony " sezon jest zawsze nic tylko na tym kosic ,,kapustę " no to się nam zrobiło agroturystcznie i ekologicznie
Ha, miałem na myśli trawę ogrodową, a Wy już z baką tutaj wylatujecie ;).
Jaką Baką ?? My tutaj wsio LegaLnie JamaJka PiszEmy, Pociągniesz :D
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Firma zajmująca się koszeniem trway za pieniądze...": - Firma zajmująca się dotacjami - firma zajmujaca sie przeprowadzkami - Firma zajmująca się wynajmem - Firma zajmująca się wynajmem - Firma zajmująca się przeprosinami
• Strona 1 z 1
|
|