|
Folia stretch |
Folia stretch
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam nadal szukam wspólnika ale konkretnego i naprawde który chce popracowac i zarobic
o co chodzi?? prosze szczegóły
Witm tel domnie 665491000 Piotr
jesli sukasz sprawdzonego biznesu masz od 50.000 do 70.000zł to zapraszam do interesue FOLIA STRETCH zaufało mi 5 osób moze ty sie tego szukasz zapraszam
Mógłbys mi wyjaśnić, czy mająć ok. 300tys do wydania i działke ok 1 ha jestem w stanie to rozkrecic?
Z jakiego materiału i skąd dostarczanego i za ile to się wytwarza? Aha najwazniejsze: mianowicie ile kosztuje do tego pełna linia i koszty utrzymania? Czy są tez linie do produkcji jakiejs tasmy przylepnej czy cos w tym stylu w celu ewentualnego poszezenia interesu? Z góry dzieki za informacje;)
Zapraszam do biznesu zwiazanego z Folia Stretch
Zapraszasz i zapraszasz, zaganiasz w każdym wątku, a jeleni mało cuś?
Gdzie jest hak? Poka Poka
Ja nie kminie tej Foli... Może by coś więcej ? nie pisz do mnie na prv.
No i ja
Sprawdzony biznes? Ja bym raczej powiedziała - przepełniony rynek. produkcja foli już się nie opłaca
Ojojoj. Z tą folią to nawet "BING" radzi, Nie prościej sobie wygóglować. Tam jest wszystko - i folia i urwisko.
Widze panowie ze nic nie wiecie na temat tego biznesu
Folia stretch to folia do przemysłu kazdego Unia wymaga aby kazdy towar był owiniety folia stretch jesli folia na rynku kosztuje 4,50zł za 1 kg a ja sprzedaje za 4.20zł 1kg to kdzie kupicie ta folie tam gdzie jest taniej wiec moze warto sie zastanowic i ponyslec czy nie warto pochandlaowac choc ja przez trzy miesiace dam wam odbiorców a potem radzicie sobie sami kosz takiego interesu to 70.tys j zato macie co miesiac 4tyś
Nie no tyle to ja wiem co to jest folia stretch i do czego służy,tylko na czym polega biznes,jakie Pan daje gwarancje,skąd klientów, czy już ktoś z Panem wspólpracuje,jeśli tak to na jakiej zasadzie.Proszę rozwinąć swoją wypowiedź
Ja osobiście w firmie FLEXTRONICS zużywałem kilkanaście kilogramów folii na dzień (było nas tam kilku). W łódzkim FLEXIE stworzyli kierat do zawijania towaru w folię i schodzi go też kilkadziesiąt kilogramów na zmianę, podaj kilku odbiorców to może wejdę w ten temat. RADO.1
Witam
niestety nie moge zdradzic odbiorców to moja tajemnica ale sprzedaje tego co miesiac od 100.000kg do 200.000kg moge wiecej sprzedawac jesli bede miał kapitał ale nie stety tak niejest jesli ktos ma pytania to zapraszam pod nr tel 665491000 Powiem tak jesli miałbym 1.000.000 zł i zrobił bym termin płatnosci 7 dni to sprzedał bym ok 800.000kg a zysku do podzału miał bym 300.000zł moze ktos szukasz takiej kasy
Powiem tak: po co Ci wspólnicy skoro możesz się postarać o kredyt??skoro to taki naprawdę cudowny biznes to wydaj troche pieniędzy na napisanie BP i do banku,w niecale 4 miechy masz przecież kredyt spłacony plus odsetki zostaną więc o co chodzi??no chyba że szukasz naiwnych do ryzyka bo wiesz że przez bank zostałbyś odesłany z kwitkiem delikatnie mówiąc...
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|