|
Forbes |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Czytacie Forbesa? Czy też zauważyliście, że z miesiąca na miesiąc to pismo jest coraz nudniejsze i nie ma w nim już właściwie nic ciekawego do przeczytania? Ja niestety tak :/. Kiedyś potrafiłem przeczytać cały numer od deski do deski - szczególnie w czasach gdy polski Forbes nosił nazwę Profit. Ostatnio tylko przeglądam pobieżnie, a później pismo leci w kąt i już raczej do niego nie wracam. A jaka jest wasza opinia w tym temacie?
dokładnie zgadzam się ostatniego numeru nawet nie kupiłem a kupowałem to pismo od początku
Ja mam wykupioną prenumeratę, więc pismo przychodzi mi co miesiąc, ale to już nie to samo co kiedyś...
Nie mają już o czym pisać.
Sprzedaż spada, a więc poczekaj Mateusz aż złożysz im propozycję zakupu tytułu. Najtaniej przejmuje się konkurencję w upadłości. Tylko pamiętaj, że Wanda Rapaczyński i Agora mogą Cię ubiec. Oni też wiedzą, że najtaniej kupuje się od syndyka.
Ja również prenumeruję Forbesa i również zauważyłem, że w ostatnim czasie coś "siadło". Jednak to jedno z niewielu czasopism biznesowych, dlatego czytam mimo spadającej jakości merytorycznej zarówno Forbesa jak i Manager Magazin. Pozostało nam tylko wierzyć, że to o czym mówił Mateusz, że "nie mają o czym pisać" czyli brak dobrych tematów się skończy i zacznie się kolejna era dobrych tematów, która zaciekawi takich czytelników, jak my.
Pozdrawiam, LB
Ahaa.. Mateusz! jak już kupisz "Forbes", to uważaj na procedury legislacyjne, gdy będzie w sejmie lepiony wątek "....... i portale internetowe". Trzymaj się wtedy z daleka od Warszawy!
|
|