Witam
Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z was gra lub grał na tej giełdzie i jak na tym wyszedł.
Pozdrawiam.
|
FOREX-GIEŁDA WALUTOWA |
FOREX-GIEŁDA WALUTOWA
Biznes Forum
‹ GPW
‹ FOREX, Rynki Walutowe, Kursy Walut
Autor
Wiadomość
Witam
Chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z was gra lub grał na tej giełdzie i jak na tym wyszedł. Pozdrawiam.
Witam.
Ja gram. Jak na tym się wychodzi zależy od wiedzy i doświadczenia ( jak to zwykle w życiu bywa ). Narazie po minusie ale są perspektywy na ładny plus. Powodzenia i cierpliwości.
Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany tym tematem, podaj adres e-mail. Prześlę historię rachunku rzeczywistego. Kiedyś było różnie. Teraz nie wyobrażam sobie jak można na FOREX-ie przegrać. Aloch
Witam Pana Panie Aleksandrze wysłałem mail z prośba o podanie kontaktu do Pana gdyż dostałem od Pana mail i teraz prosiłbym o szczegóły. Pozdrawiam
Napisz mailem kontakt jakiś.
Witaj.
Jeśli jesteś zainteresowany inwestowaniem na rynku FOREX, zapraszam Ciebie, jak również innych forumowiczów, do przeczytania tego wątku: http://www.biznesforum.pl/co-sadzicie-o-funduszu-inwestycyjnym-finanzas-forex-vt27638.html Pozdrawiam
Już niebawem wielka premiera szkolenia dla inwestorów na rynku forex ze wskazaniem na początkujących adeptów rynku.
Kompleksowe podejście sprawi ze będę pokazywał poszczególne kroki. Kurs nie będzie drogi chodź wiedza gromadzona była kilka lat, pochłonęła kilka tysięcy złotych na kursy i szkolenia stacjonarne z ćwiczeniami oraz przede wszystkim kilka tysięcy na testowanie metod poznanych na kursie w praktyce. Jak to mówię najlepiej uczyć się na własnych błędach. Ostatni rewelacyjny miesiąc na rynku sprawił że postanowiłem podzielić się tą wiedzą z dwóch powodów : rynek forex jest na tyle duży że nie będziecie dla mnie żadną konkurencją (mało tego jeśli każdy będzie grał tak jak ja to pomoże potwierdzić strategię) jest okazja troszkę zgromadzić troszkę pieniążków na fundację polskiej akcji humanitarnej "Pajacyk" na dożywanie Polskich dzieciaków w szkołach.
zaczynałem o forexu i różnie to było :) - na początku raz plus raz minus i tak 2 pierwsze wplaty poszly sie.... mozna powiedziec ze na praktyczną edukację :) ostatecznie jestem na plusie. Potem na GPW wszedlem i tutaj spokojnie, bez nerwow i mozna powiedziec ze czasami wrecz nudno ale efekt duzo lepszy :) wiec kto co lubi. Ale znam tez takich co mala fortune na forexie maja
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|