Witam serdecznie,
Szukam osób z doświadczeniem zajmujących się inwestycjami na giełdach, forex.
Jestem zainteresowany zainwestowaniem pewnej sumy, osoby zainteresowane proszę o kontakt pw. Pozdrawiam
|
Forex, Giełda |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Inwestycje
‹ Zainwestuję
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie,
Szukam osób z doświadczeniem zajmujących się inwestycjami na giełdach, forex. Jestem zainteresowany zainwestowaniem pewnej sumy, osoby zainteresowane proszę o kontakt pw. Pozdrawiam
Witam
Prosze o kontak - poszukuję wspólnika do spółki która ma duże doświadczenie w inwestowaniu i zarabianiu na forexie. Pozdrawiam Piotr Trzybiński 600433227
Dopisuje się do pytania, pisać na maila, również szukam pomocnika w inwestowaniu na forexie
tylko prosze nie dajcie ise nabrac na roznego typu piramidki typu finanzas forex...
Prasula możesz powiedzieć coś więcej o tym? Znasz kogoś kto został nabity?
Wiesz jak jest z piramidkami. Wsytko wychodzi na jaw gdy wszystko upada. To znaczy gdy nowych czlonkow(nowych depozytow) jest na tyle malo ze nie pokrywaja one niby zysku ktore obiecuje finanza. Ciezko mi jest powiedziec czy w obecnym momencie mozna na tym cos zarobic, bo trudno okreslic w ktorym miejsu jest piramidka, czy dopiero ise zaczyna rozwijac czy juz konczy swoj zywot.
A skad wiem ze to piramidka. Po pierwsze REGULARNE zyski 10% w skali misiaaca sa nie mozliwe do osiagniecia. Najlepsze tego typu fundusze europejskie w ktorych min depozyt to 100tys euro daja mozliwosc zarobku 20-30% w skali roku. A i to jest niepewne. Po drugie miejsce zalozenie tej finanzy, nei pamietam dokladnie gdzie ale w kraju w ktorym nei ma zadnego nadzoru nad tego typu instytucjami. Pomysl, w Polsce ludzie na slabo oprocentowanych lokatach trzymaja miliardy zlotych. Myslisz ze oni czy tez ich doradcy sa glupcami? Nie wiedza co sie w swiecie dzieje? Takie zyski(regularne) na forexie sa nie mozliwe.
A jaki kapitał oferujecie, od kilku miesięcy zarabiam kilkanaście % miesięcznie na arbitrażu (nie spreadingu) pomiędzy ECNami, obracam kilkudziesięcioma tysiącami złotych (REAL) i tak zastanawiam się czy nie rozpocząć z kimś współpracy.
Oferty raczej od minimum $1 mio, oczywiście wiarygodność rachunku potwierdzi biegły sądowy. Na razie pytam orientacyjnie, ponieważ planuję rozpocząc pracę w funduszu inwestycyjnym i zastanawiam się z kim lepiej kooperować.
Witam.
Zajmuję się analizami, prognozami, ... na rynku forex. Proponuję owocną współpracę. Kontakt poprzez maila: frks(małpa)prokonto(kropka)pl
|
|