|
Forum, portal zakłady bukmacheeerskie, poker-legalne? |
|
Strona główna forum
‹ E-Biznes
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Żeby nie było że ciebie namawiam do złego, jak chcesz to założ. Ja tylko wyrazam swoją opinię ze się to poprostu nie opłaca. Jak już zaczniesz zarabiać "kokosy" to wtedy będziesz się martwił ;) póki co rob co robiszi rób to dobrze ;))
No ja dokladnie mam ten sam problem co Pokerzysta, wiec jak ktos rejestrowal taka dzialalnosc lub ma zamiar to prosze o kontakt.
To niech napisze w temacie tutaj jak to zrobił i jak to działa.
Przy miesięcznych zyskach w wysokosci 300-400zł nie ma sensu zakladać własnej dzialalnosci bo pracujesz jedynie na ZUS i to tylko przez pierwsze 2 lata jesli to Twoja pierwsza działalność. Po 2 latach bedziesz płacił niemal 800zl oczywiscie jesli nic sie nie zmieni w stawkach, a to raczej mało prawdopodobne. Wiec sam widzisz, że nie dość że nie miałbys żadnych zysków to jeszcze dość pokaźne straty. Jesli pieniądze wpływaja Ci na konto osobiste nikt nie ma prawa wglądu do niego bez nakazu prokuratury wiec mozesz spać spokojnie. Jesli myslisz o działalnosci na większa skale zawsze mozesz dojść z daną firma bukmacherska do kompromisu, w końcu miedzy innymi dzieki Tobie maja zyski.
|
|