Mieszkam we francji i mam rozne znajomosci tutaj. Niestety nie wiem jak to wykorzystac co oplacalo by sie przeworzic do Polski lub sprowadzac tutaj.
Z gory dziekuje za pomoc
|
Francja? |
Francja?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mieszkam we francji i mam rozne znajomosci tutaj. Niestety nie wiem jak to wykorzystac co oplacalo by sie przeworzic do Polski lub sprowadzac tutaj.
Z gory dziekuje za pomoc
napisz do mnie to ci podam kilka ciekjawych informacji
calkapeter@gmail.com wspomnij ze jestes z francji
no nie , gościu ja mam tak samo mieszkam w Polsce i tez nie mam pojecia co mozna by wozic do Francji a tez bym chciał cos wozic mejbi ślimaki ? zrób rozeznanie czy to naprawdę jedza francuzy a ja ich nałapie i zrobimy biznes acha , miałem dodac ze tez ,,mam znajomosci ' znam nawet tego (.......... no a jak! pewnie ze znam )
witam
co mozna do pl to niewiem ale skoro tam jestes poszukaj zbytu na: Okna,Drzwi Balkonowe drewniane i PVC Drzwi wejsciowe,panele podlogowe i wszystkie dodatki do tych artykulow poszukaj tez prac budowlanych: kpl.wykonczeniowka, budowanie obiektow od podstaw prosze o kontakt : kronefloor@t-online.de
Witam, mam ciekawy pomysł na eksport do Francji;) Mieszkałam rok w Paryżu (wtedy nie zajmowałam się jeszcze biznesem), wiem, że mój produkt się przyjmie. Proszę o kontakt justtart@wp.pl
Pozdrawiam Justyna
ja mam ślimaki hodowlane i poszukuje zbytu mówię o ilości przybliżonej do 500kg proszę o kontakt 510309237i 0483323030
Christof napisz na maila,chodzi o towar z francji cement itp, , wiecej na maila pozdrawiam Marzena marz11@op.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Francja?": - Francja - Agent Co - Francja - Import Francja - biznes francja-polska?? - Import lawendy- Francja
• Strona 1 z 1
|
|