Witam!!!
Zna ktoś jakieś systemy, które wiążą się z informatyką. J(estem studentem V roku informatyki i chce coś otworzyć, tylko nie mam pomysłu.) Sam szukałem, ale jakoś nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam!
|
Franczyza dla "informatyka" |
Franczyza dla "informatyka"
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam!!!
Zna ktoś jakieś systemy, które wiążą się z informatyką. J(estem studentem V roku informatyki i chce coś otworzyć, tylko nie mam pomysłu.) Sam szukałem, ale jakoś nie mogę znaleźć. Pozdrawiam!
Hmm, kolego... Może znalazłeś niszę? :)
Systemy franczyzowe związane z komputerami to m.in.:Divicom,Arno Komputer,Sferis,Open It itp.Wejdż na strony tych firm i poszukaj wzmianki o współpracy napewno coś znajdziesz lub poszukaj stron o franchising'u,które zawierają katalog systemów,w których są opisane szczegóły związane z kosztami inwestycyjnymi,wymaganiami itp.
http://www.internetcash.ws cos dla ciebie
Temu koledze chyba jednak nie o to chodziło :)
a domeny internetowe to nie maja zwiazku z informatyka :/
Kolego drogi jesteś na V roku i nie wiesz za co się zabrać?
Jeżeli nie wiesz sam to nawet jak dam Ci złoty pomysł to nic z tego nie wyjdzie :( Nie wiesz co to internet i jakie daje możłiwości? A na studiach czego się nauczyłeś? NIe masz żadnych zainteresowań nie specjalizujesz się w niczym? Sam jeszcze nie ukończyłem studiów chociaż powinienem jakieś ze 2 latka temu kirunek informatyka ale za to mam milion pomysłów powoli je realizuję. Widze mozliwości jakie daje internet i zachęcam Cię do integracji z internetem ale nie tylko. Pieniądze leżą wszędzie a internet daje nieograniczone możliwości robienia prawie wszystkiego co tylko chcesz, działania na wielu płaszczyznach itd. wystarczy biadolenia, weź się za siebie i zdecyduj sam co Cię interesuje, co chciałbyś robić. Jak kotś Ci da Super pomysł to nie znaczy że on jest dla Ciebie i że Ty musisz na nim zarobić.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Franczyza dla "informatyka"": - Franczyza - Franczyza - Franczyza - 4F franczyza - Franczyza
• Strona 1 z 1
|
|