Witam Serdecznie,
chcialbym wejsc w siec jakiegos salonu fryzjerskiego czy znacie panstwo jakies firmy ? poniewaz ja moze znalazlem z dwie:)
bo sam juz nie wiem czy lepiej samemu jakis swoj czy wejsc w franczyze.
Pozdrawiam i dziekuje.
|
Fryzjer - kto zna firmy ktore oferuja franczyze? |
Fryzjer - kto zna firmy ktore oferuja franczyze?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam Serdecznie,
chcialbym wejsc w siec jakiegos salonu fryzjerskiego czy znacie panstwo jakies firmy ? poniewaz ja moze znalazlem z dwie:) bo sam juz nie wiem czy lepiej samemu jakis swoj czy wejsc w franczyze. Pozdrawiam i dziekuje.
otwórz własny.
Dziewczyny w bieliznie. Dobry biznes. Na TVN 24 było o tym, nie wiem czy widziałeś ?
A pro po czy taki dobry to nie koniecznie. U mnie w mieście (150 tyś mieszkańców) były kiedyś takie dwa i oba upadły. Można iść raz czy dwa razy się obciąć ale czy uważasz, że ludzie pójdą tam za każdym razem by za obcięcie maszynką zapłacić 40 zł a normalnie 10. Przez rok czy dwa lata chętnych nie braknie ale to tylko z ciekawości. Po okresie 2 lat zacznie upadać. Chyba, że jest świetnym marketingowcem i miasto z wielką ilością mieszkańców.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Fryzjer - kto zna firmy ktore oferuja franczyze?": - Ktore PKD dla Firmy-Portalu? - Czy są firmy, które poszukują hurtowni zagranicznych ? - Firmy, ktore pomoga obnizyc skladki ZUS - Firmy, ktore pomoga obnizyc miesieczne skladki ZUS - Firmy które posiadają certyfikaty ROSYJSKIE ! Jakie???
• Strona 1 z 1
|
|