|
Fundusze inwestycyjne, na czym się najlepiej zarabia? |
Fundusze inwestycyjne, na czym się najlepiej zarabia?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam, jestem tu dzis po raz pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatni:) Otoz mam prosbe do fachowcow, tak jak napisalem w temacie interesuja mnie fundusze inwestycyjne. Kiedys czytalem troche w internecie na ten temat, ale nie czuje sie z tego zbyt mocny. W czwartek mam spotkanie doradca finansowym na w/w temat i nie tylko, facet bedzie sparwadzal moje kredyty i wybieral cos bardzie j korzystnego dla mnie, zobaczymy jak mu pojdzie, pozniej napewno dam znac, co mi zaproponowal. Wracajmy do tematu. chodzi mi o to moi mili, ze chcialbym dowiedziec sie czegos naprawde konkretnego odnosnie funduszy inwestycyjnych, na czym teraz sie najlepiej zarabia, jakie fundusze przoduja, chcialbym sie przygotowac do tej rozmowy i mam nadzieje ze pomozecie mi w tym:) Na poczatek chcialbym zainwestowac niewielka sume, moze 500 zl. No i najwazniejzsze miesiac temu urodzilo mi sie dziecko i chcialbym zalozyc rowniez jakis fundusz dla dziecka i systematycznie zbierac pieniadze na jego przyszle zycie, studia itp. Jaki fundusz proponujecie? Slyszalem rowniez o funduszach azjatyckich, moze wjsc a takie cos? Powiem tak, chcialby miesiecznie wpalcac ok 100 moze 200 zl na jakis fundusz no i bardzo prosze Was o rade i pomoc w wyborze. Z gory serdecznie dziekuje i Pozdrawiam.
Myśle, że lepszym pomysłem było by samemu zapoznanie się z tematem- po co dawać pieniądze doradcy;) W przyszlość dziecka inwestowałbym w fundusz zrownoważony, możęsz otworzyc rejestr z ekonta w mBanku i złożyć zlecenie stale np co miesiąc 200 zł. Więcej info na PW.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|