|
Gablota na torty weselne |
Gablota na torty weselne
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Od pewnego czasu myślę o wypożyczaniu gabloty na torty weselne. Co myślicie o wystawieniu tortu na przyjęciu weselnym w chłodzonej szklanej gablocie tak aby wszyscy goście mogli go obejrzeć. Przynajmniej od chwili odsłonięcia do północy kiedy sie go pokroi. Osobiście myślę ze torty weselne są zbyt piękne i drogie żeby je trzymać gdzieś na zapleczu z przekąskami podczas przyjęcia, a potem w przeciągu kilku chwil wywieść je na środek i pokroić. Poza tym taki tort w gablocie podczas imprezy był by super atrakcją:) Koszt takiego wypożyczenia mieścił by się w granicach 300- 400zł Dodam jeszcze że zrobił bym taką gablotę sam co obniżyło by wkład finansowy. Co o tym myślicie??
Witam, działam zawodowo w branży ślubno-cukierniczej i uważam ten pomysł za bardzo oryginalny. Jaki byłby koszt takiej witryny, gdybym je pan sprzedawał ? No i z reguły tort jest krojony na środku sali do tańca, czy mógłby wyjeżdżać z całą tą witryną, czy np. góra szklana byłaby zdejmowana, czy trzeba by go przekładać na wózek żeby wyjechać na parkiet?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Gablota na torty weselne": - ciasta, torty - wypieki - Ciasta,ciasteczka,torty..... - Torty w stylu angielskim - Forum weselne - Auto weselne
• Strona 1 z 1
|
|