|
Gastronomia - Ankieta |
Gastronomia - Ankieta
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Interesuje Mnie wasze zdanie co w najbliższym czasie lub już teraz staje się najlepszym interesem w gastronomii? Wypowiedzcie się i uzasadnijcie to będzie bardzo pomocne. Pozdrawiam
Tutaj zależy co mamy na myśli mówiąc "na topie". Z pewnością do fast-foodów będzie przychodziło najwięcej ludzi, lecz zostawią oni małe sumy pieniędzy. Do restauracji przyjdzie zdecydowanie mniej ludzi, ale za to każda osoba zostawi, zależnie od "luksusu" od 30 do 200 złotych. Trzeba zbadać rynek i pomyśleć gdzie się mieszka. Jak jest to wieś, bądź małe miasto nie ma sensu otwierać drogich restauracji itd. itp. Nie można jednoznacznie określić co będzie na tym topie.
"Na topie" ... oznacza co waszym zdaniem ma większą szanse przetrwania na rynku gastronomicznym przy odpowiednim zarządzaniu (wiem że wszystko) ale gusta ludzi się zmieniają , w tej chwili np. Kebab jest na topie ale za pół roku , rok może to być coś innego.Co waszym zdaniem jest teraz a co może być w przyszłości trendem w gastronomii? Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych tematem:)
A mógłbyś podać nam swój ew. rynek zbytu? Mam na myśli miasto (wielkość)/wieś? Jak wcześniej wspomniałem to robi wielką różnicę.
/LDZ
120tyś. + studenci przyjezdni. :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Gastronomia - Ankieta": - Ankieta - Ankieta - Ankieta! - Ankieta do projektu - Ankieta o Biznes
• Strona 1 z 1
|
|