piliska napisał(a):Najlepszym, choć równocześnie najdroższym, sposobem dotarcia do potencjalnycg firm jest moim zdaniem po prostu kontakt osobisty.
A dlaczego uważasz, że to najdrozszy sposób?
Moim zdaniem najtańszy i najlepszy.
|
Gazeta reklamowa - strona 7 |
Gazeta reklamowa
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
A dlaczego uważasz, że to najdrozszy sposób? Moim zdaniem najtańszy i najlepszy.
A jesli zostanie trochę wolnego miejsca warto wrzucić rozkład jazdy PKP/PKS lubcz czegokolwiek czym ludzie jeżdza na codzien. Wtedy taka gazetka bedzia miala lepsze wziecie i w niejdenym domu zostanie.
witam,
Zajmuje się branżą reklamową i z mojego doświadczenia proponuje Ci żeby twoja gazetka nie składała się z samych modułów. Sprawie to wrażenie puzzli! Posłuchaj podziel te 4 strony gazetki na 8 branż, bynajmniej każdą stronę na pół. I po prostu podziel na kategorie motoryzacyjną, gastronomiczną medyczna itp. Nie może być wszystko wrzucone do jednego wora ! Po prostu musisz nawiedzać swoich potencjalnych rekamodawców i przekonac ich ze właśnie twoja gazetka poprawi obroty firmy. Chciałbym nawiązać z Tobą kontakt bo oferuje podobne usługi reklamowe ( nie związane z prasą) w województwie Śląskim. Interesuje mnie bardzo jakie oferujecie ceny za wynajęcie jednego modułu ? I bardzo bym wdzięczny gdybyś wysłał mi projekt swojej gazetki wtedy na pewno więcej mógł bym Ci pomoc.:) gg 5529546
Co z kryzysem gospodarczym? Jak myślicie, czy ilość chętnych do wykupu reklamy będzie rosła czy malała?
nie wiecie na co sie porywacie :D
reklama DRUKOWANA to wiele pułapek i najtrudniejszy kawałek chleba w biznesie wydawniczym. znam paru ludzi, którzy jedyne co mają to duże kary :) zajmijcie sie lepiej hodowlą jedwabników :D, mniej bedzie bolało
post wnoszący wiele do tematu...wygląda raczej na post osoby która zainteresowana tematem chce odstraszyć innych bojąc się konkurencji :D Pozwolę sobie odświeżyć temat...pisał ktoś o zakupieniu sprzętu...są to spore koszty. Orientowałem się bardzo wstępnie: -drukarka offsetowa -falcerko--zszywarka (ewentualnie sklejarka) -tamponiarka Myślicie że się opłaca? Wiadomo przy zakupie takiego sprzętu trzeba poszerzyć działalność i przerodzić się w agencję reklamową. Pytanie do osób znających temat czy sama tamponiarka wystarczy do nanoszenia reklamy na długopisy, koszulki?
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|