|
GDY MOŻNA ROBIC CO SIE LUBI |
GDY MOŻNA ROBIC CO SIE LUBI
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Oferty Pracy
Autor
Wiadomość
W wieku 55! mam b. duze doświadczenie z wielu dziedzin: ambasada, misja dyplomatyczna (admin oraz organizacja imprez oficjal.) kompania kredytowa na zachodzie (ciagłe wysyłanie mnie na szkolenia i kursy), "fish and chips", bank dla VIP-ow w Hollywood (ja szkoliłam personel w zakresie max. motywacji i efektywnosci sprzedazy), skończone studia na Filologii Angielskiej UJ, asystent szefa hotelu, asystent sławnej osoby, szkoła kucharska w Beverly Hills, własna agencja pośrednictwa pracy w Anglii. Jestem osobą zyczliwą , o duzej aparycji i komunikatywna. Chciałabym przekazac moje doswiadczenie na pożytek młodych a rówoczesnie otrzymywac jakiś dochód. Czy ktoś ma dla mnie jakiś pomysł a może ktoś mnie chce zatrudnic? Dziękuję za uwagę. Annie
Dziwny post i jeszcze w miejscu gdzie ludzie szukają pomysłów na biznes. Jest tu chyba dział dla tych, którzy szukają pracy. A tak patrząc na to co robiłaś w życiu to normalnie "człowiek orkiestra" :D Robiłaś tyle różnych rzeczy, tu bank tam książka kucharska, czego ty nie robiłaś. Tylko zastanawiam się dlaczego tak często zmieniałaś pracę? Byłaś w jednej pracy przynajmniej z rok?:D Pytam z czystej ciekawości :) Pozdrawiam
a ja się zastanawiam czy posiadasz jakąś dokumentację swoich doświadczeń czy ci się to tylko śniło :)
rzeczywiście burzliwe życie ale nie śniło mi się: hotel zaraz po studiach 4 lata + urlop macierzyński, ambasada 6 lat łacznie ze stanem wojennym, banki na zachodzie ok. 4 lata, nie książka ale szkoła kucharska w Beverly Hills /same weekendy/ gdy pracowałam dla b.
sławnego człowieka, agencja pośrednictwa nie wypaliła bo polscy aplikanci albo zionęli alkoholem albo fabryką papierosów gdy wysłałam ich na interview no i na prawie wszystko mam formularze do ZUS o i jeszcze uczyłam ang. w liceum przez 6 lat. Dziękuję bardzo cenię sobie wszystkie uwagi. Annie
Rozbroiłeś mnie :) A do autorki: z takim doświadzczenie to można przebierać w ofertach. Pisze Pani o doświadczeniu w bankach - myślę że to najlepsza droga. Szkolić młodych ludzi w bankowości. Albo zatrudnić się w jakiejś firmie szkoleniowej - z takim doświadczeniem i kwalifikacjami myślę że bez problemu przyjmą.
Witam :),
Proszę o wysłanie swojego maila na PW podając również miejsce zamieszkania, wydaje mi się, że mam bardzo ciekawą propozycje dla Pani :) Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "GDY MOŻNA ROBIC CO SIE LUBI": - trzeba robic to co sie lubi a wtedy sie zarobi - co można robic w miescie 100 tys - Co mozna robic z laminatu? - Zakupy w UK jak mozna to robic? - Co można robić w wolnych chwilach? - szukam rady
• Strona 1 z 1
|
|