A co powiecie o toyota bank?
przelewy za darmo
token za darmo
prowadzenie konta za darmo chyba ze sie ma saldo powyżej 4000 to płacą 5 zł
oprocentowanie od 2,5 od ponad 4%
trzeba zapłacic za wydanie karty 30 zł
|
Gdzie konto internetowe? - strona 2 |
Gdzie konto internetowe?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
A co powiecie o toyota bank?
przelewy za darmo token za darmo prowadzenie konta za darmo chyba ze sie ma saldo powyżej 4000 to płacą 5 zł oprocentowanie od 2,5 od ponad 4% trzeba zapłacic za wydanie karty 30 zł
Ja natomiast zastanawiam się nad ING, wczoraj byłam się dowiedzieć o ich opłaty w oddziale i tak:
Prowadzenie rachunku: 0 zl Przelewy ZUS US: 0zl na rachunki w innych bankach: 0.90zl I za wpłaty się nic nie płaci, bo praktycznie każdy ich oddział ma wpłatomat i tam można zrobić wpłate samemu z użyciem karty (co zaoszczędza nam stania w kolejkach :) ), co uważam za wielki plus, bo stanie w kolejkach do okienek - gdzie te kobiety robią wszystko jak by chciały, a nie mogły - osobiście bardzo mnie denerwuje. Czy ktoś coś słyszał o tym koncie? Jak to jest w praktyce? Czytam tu o Waszych propozycjach, ale u mnie w miasteczku nie ma oddziałów tych banków :/
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Gdzie konto internetowe? - strona 2": - Konto internetowe, ale gdzie? - konto internetowe ING czy BPH - W pełni Darmowe konto internetowe - Gdzie założyć konto bez opłat - konto walutowe (euro) - gdzie (multibank?)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|