|
Gdzie konto internetowe? |
Gdzie konto internetowe?
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Banki
Autor
Wiadomość
Witam, chce założyć konto internetowe i mam do wyboru kilka banków, ktory jest najlepszy? Myślę o mbanku ale inteligo tez ma niezłą ofertę.
Osobiście mam konta w mBanku i Inteligo. Za mBankiem przemawiają róznorodne promocje, ciekawe połączenia konta rachunkowego z lokatami ale z tgo co zauważyłem infolinia ostatnio jest bardzo kiepska czego nie można powiedzieć o DARMOWEJ infolini Inteligo. Troszeczkę więcej płacisz w Inteligo za przelewik ale to są grosze. Jak zakładasz firmę to przecież liczysz na zyski w grubych milionach $$ :-).
Wybrałem Inteligo, dostałem zestaw startowy, wszystko wygląda bardzo fajnie. Mam pytanie. Kiedy od złożenia wniosku przyznają przyznają debet?
Ja czekałem dwa miesiące, po tym rzucili mi 500 PLN, po pół roku podnieśli do 900 PLN. Wpłaty miałem min. 2000 a maks. 8 000PLN. Konto osobiste Inteligo.
Bardzo fajna oferta jest w BPH, bardzo duzo osob przenosi tam swoje konta. Ja mam natomiast w mBanku i nie narzekam.
Reklama, reklama, reklama... BPH o plusach promocji mówi głośno, ale o warunkach jej utrzymania już nie. Nie jest tak różowo jakby się wydawało. NIc nie ma za darmo.
polecam volkswagenbank polska
ma realna siedzibe i do tego super warunki internetowe. przelewy 0 zl prowadzenie rachunku 0 zl jedyne co - oplata za token (klucz elektroniczny) 1 zl miesiecznie wysokie oprocentowanie i mozliwosc tworzenia lokat.
Multibank
przelewy 0zł utrzymanie konta różnie ale ja mam 0zł lokaty 0zł nabywanie j.u. fundyszy inwestycyjnych 0zł oprocentowanie ROR 0,85% (było ok 3%) to wszystko działając przes net.
To taki lepszy mBank ten multibank, tyle że z oddziałami.
jak utrzymanie konta masz 0 zł ?? co to za oferta ?? podzielisz się? jako żyw zainteresowała mnie oferta multibanku... na innych forach ludzie zadko narzekaja na ten bank - coś musi w tym być...
Ja mam konto na MoneyBookers i na eGold i nie narzekam:) Transakcje online przez internet idą bardzo badzo szybko:D
Nie zgodzę się z kiepskim kontaktem w mBanku. Kontaktowałem się już wiele razy i nigdy nie miałem problemu. MBank mogę polecić z tego względu, że mając tam kredyt odnawialny, który sam w sobie jest bardzo fajną sprawą, muszę wpłacać co miesiąc minimum ileśtam. Zdarzyło mi się wpłacać nawet 500 PLN mniej i nie było żadnego problemu.
mbank niezły, looknij też na stronke BPH
Z nowych ofert polecałbym Lukas e-konto. Praktycznie bez opłat (token 36zł/rok jak ktoś sporo wysyła przelewów więcej niż do 5 odbiorców). VISA bez opłat, prowadzenie bez opłat. Na razie testuje i jest na +
Sprawdź również podobne tematy:
- Konto internetowe, ale gdzie?
- Konto internetowe ING czy BPH - W pełni Darmowe konto internetowe - Gdzie założyć konto bez opłat - Konto walutowe (euro) - gdzie (multibank?) - 2000 zł co miesiąc, gdzie wpłacać? Konto oszczednosciowe? - Gdzie najlepiej otworzyc Konto Oszczędnosciowe mając 18 Lat - Konto walutowe jako konto firmowe ? - Konto osobiste- konto firmowe. Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|