|
Gdzie lepiej zaopatrywać się. |
Gdzie lepiej zaopatrywać się.
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich bardzo gorąco.Proszę Was o pomoc.Mieszkam w małym miasteczku ok 3500tyś mieszkańców.Mam swój mały lokal 16m.Od kwietnia postanowiłam otworzyć sklep odzieżowy.Moje pytania dotyczą miejsca gdzie mam jeżdzić po towar.Gdzie jest taniej?w Wólce Kosowskiej Nadarzynie czy w Tuszynie.Jaką minimalnie muszę wziąść ilość jednego asortymentu by było to liczone po cenie hurtowej i czy dostanę na to faktury.Moje pytania są wręcz śmieszne ale proszę zrozumieć to jest mój pierwszy raz i nie chciałabym od początku spażyć się,bo nie stać mnie na to.Jeśli siedzi ktoś w tym biznesiku to bardzo proszę o szczere rady.Dziękuję i pozdrawiam
regulamin:pisownia
Na temat Wólki Kosowskiej wiem wszystko bo sam się tam zaopatruje. Jeżeli chodzi o ceny hurtowe to liczą już od około 10szt. danego towaru. Podawane ceny są bez podatku VAT. Fakturę dostaniesz na każdym stoisku po dopłaceniu do danej ceny 22%. W tuszynie jest drożej ale i towar jest lepszy gatunkowo. Jeżeli coś jeszcze to pytaj. Pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:
- Kiosk z odzieżą ,gdzie się zaopatrywać ?
- Biżuteria - gdzie się zaopatrywać aby zarobić - Gdzie najlepiej zaopatrywać się w markową odzież - Gdzie najlepiej zaopatrywac sie w firmowe obuwie sportowe - Gdzie mozna zaopatrywac sie w ubrania??? prosze o propozycje - Gdzie lepiej otworzyć działalność, PL czy NL? - Gdzie lepiej zaopatrzyć się w odzież? - Gdzie lepiej otworzyć firmę? W Polsce czy w Holandii ? - Lepiej nie placić na ZUS Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|