|
Gdzie moge sie starac o dotacje? |
Gdzie moge sie starac o dotacje?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Witam, mam pytanie gdzie moge sie starac o dotacje dla nowo otwartej firmy? Z gory dzieki za pomoc
W instytucji wdrażającej. Jak do tej pory była to odpowiednia RIF. Jak będzie teraz - nie wiem :-) Prawdopodobnie tak zostanie.
Można także zwrócić się do jednej z wielu firm, które zajmują się pozyskiwaniem dotacji dla przedsiębiorstw.
a jak tam z dotacjami dla zaczynających firm w woj. łódzkim ??? Wiecie coś więcej na ten temat???
Także RIF. Jeśli pytasz o nowy nabór to nic nie wiem ;-)
hmm...tak tylko jak ja mam rozmawiać ludźmi z larr-u to jestem chory. Informacje przez nich podane ni jak mają się do rzeczywistości naszej gospodarki :(
..? Nie bardzo rozumiem ;-)
Nieważne
[center]WOJ. ŁÓDZKIE[/center] Jeśli chodzi o to województwo to zapraszam do możliwości skorzystania z dotacji. Z tym, że dopiero od 12 lutego wnioski mogą składać Beneficjenci działania. Ale lepiej wcześniej dać info, gdyz wtedy mamy czas na przygotowanie niezbędnych bp.
Sprawdź również podobne tematy:
- Gdzie mogę starać się o pozostałą część pieniedzy
- Czy mogę się starać o dotację? - Czy mogę starać się o dotacje? - Czy moge starac sie o dotacje na? - Dotacje - czyli o co mogę się starać - Czy mogę starać się o dotację na licencje? - O jakie dotacje się mogę starać? - Czy mogę się starać o dwie dotacje (PUP i PO KL 6.2)? - Czy mogę w ogole starać sie o jakąś dotacje ?? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|