Intresują mnie platformy lub jakieś "firmy" ( Polskie ), które oprócz FOREX które umożliwiają handel na parach walut?
Znacie jakieś, a może używacie ? :)
|
Gdzie mozna kupowac i sprzedawac waluty ??? |
Gdzie mozna kupowac i sprzedawac waluty ???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ FOREX, Rynki Walutowe, Kursy Walut
Autor
Wiadomość
Intresują mnie platformy lub jakieś "firmy" ( Polskie ), które oprócz FOREX które umożliwiają handel na parach walut?
Znacie jakieś, a może używacie ? :)
Oprocz Forex rowniez pary walutowe no niewiem czy ktos takie cos oferuje ;-D.A powarznie-IDM Trader lub wersja Mini--www.idmtrader.pl
a czym sie rozni wersja idm trader od mini ??
Ale tam wszystko pisze ;-).Mini mozna otworzyc od wplaty 1500 zl ale ma mniejszy wybor instrumentow-jednak ma wszystkie istnotne waluty i CFD na najwarzniejsze indeksy.Wada Idm sa duze depozyty zabespieczajace-ale poza tym jesli chcesz miec polskie biuro to najlepszy male spready na CFD itp.
Nie wiem czemu aż tak zależy CI na Polskiej firmie ? Żyjemy w świecie gdzie to nie ważne gdzie broker ma firmę, tylko który daje najlepszą ofertę. Jeśli Ci zależy na polskim suporcie to polecam albo Admiral Markets, lub FxPro. XTB unikaj, bo tylko stracisz kasę. Ale z realem nie zaczynaj dopóki dużo się nie nauczysz, bo tylko stracisz kasę. Ps. Forex to jest właśnie handel walutami :)
A ja mam takie pytanie, czy opłaca sie np. kupić u nas w kraju xx tyś dolarów i te dolary, na terenie niemiec wymienić na euro, a później euro wymienic na terenie polski. Słyszałem kiedyś ze da sie na tym zarobić tylko trzeba wiedzieć wybadać jakie w danych krajach są kursy itd. itp. Zna ktoś odpowiedz na moje pytanie?
Teoretycznie można tylko po co ? od tego właśnie jest Forex. Można to roić nie wychodząc z domu. Oczywiście trzeba się na tym znać ale to nie jest takie łatwe. Zajmuję się tym od paru lat i na tym całkiem nieźle można zarobić, no ale też stracić. Jeśli jest Pan zainteresowany handlem walutami to zapraszam na priv, to przedstawię Panu Moją ofertę. Pozdrawiam Had
witam jestem zainterwsowany przemyslaw178@wp.pl
czyli interesuje cie same inwestycje na walutach czy chce z dostawa fizyczna jak w kantorze???
raczej tak jak w kantorze
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Gdzie mozna kupowac i sprzedawac waluty ???": - Suplementy diety: gdzie można sprzedawać ??? - kupować i sprzedawać drożej - Jak kupować na paragon i sprzedawać legalnie - Jak kupować na paragon i sprzedawać legalnie. - Jak kupować na paragon i sprzedawać legalnie
• Strona 1 z 1
|
|