|
Gdzie najlepiej ulokować pieniądze |
Gdzie najlepiej ulokować pieniądze
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Lokaty
Autor
Wiadomość
Witam. BArdzo proszę o pomoc... Mianowicie dzisiaj dostałem 25tys zł.. i niestety ale jest z tym problem. Proszę mi powiedzieć gdzie najlepiej to ulokować? Kompletnie nie jestem w temacie lokat, kont oszczędnościowych i innych możliwości o których nawet nie wiem. bardzo liczę na Państwa pomoc.(i prosze sie nie śmiać:))
Witaj.
Jak najbardziej mogę Panu zaproponować coś co z pewnością Pana usatysfakcjonuje. Witam. Oferuję inwestycję opartą o współpracę z SZWAJCARSKIM BANKIEM INWESTYCYJNYM. ZALETY PROPONOWANEJ INWESTYCJI: 1. 100% bezpieczeństwo inwestycji - gwarancja Szwajcarskiego Banku Inwestycyjnego ( ochrona kapitału, gwarancja zysków, dostęp do konta 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu ) - wszystko sprawdzone osobiście. 2. Wysoki procent zwrotu z inwestycji - od 10 - 30% miesięcznie ( w zależności od kwoty kapitału ) - GWARANCJA PRZED UTRATĄ KAPITAŁU I PEWNOŚĆ STOPU ZYSKÓW POTWIERDZONA PRZEZ SZWAJCARSKI BANK INWESTYCYJNY ! 3. Minimalna kwota inwestycji to 5000 € 4.Program działa od marca 2007r więc jest ustabilizowany i sprawdzony, o czym samemu można się przekonać. ( Oferta dla ogółu inwestorów dostępna od stycznia b.r ! - wcześniej program zamknięty - dostępny tylko i wyłącznie dla instytucji bankowych, korporacji itp 5.Współpracują w nim największe domy brokerskie na świecie ze Szwajcarii. 6.Produktem jest oczywiście pieniądz, który nigdy się nie zmęczy i pracuje 24/h. 7.Program jeszcze powszechnienie znany w zachodniej europie ,Polsce oraz Rosji. 8.Wyjątkowe możliwości dla dużych inwestorów. 9.Wysokie wsparcie z naszej strony. 10.Inwestycje dokonywane są na Forex oraz kontraktach terminowych, lokacja kapitału przez firmę TRUST FOREX INVEST 11.Tylko dla konkretnych inwestorów wysyłam wszelkie szczegóły inwestycji oraz współpracy. NA RESZTĘ SZCZEGÓŁOWYCH INFORMACJI OBOWIĄZUJE KLAUZULA POUFNOŚCI INFORMACJI , DLATEGO W PRZYPADKU ZAINTERESOWANIA OFERTĄ PROSZĘ O KONTAKT PODANY NA KOŃCU WIADOMOŚCI. UMÓWIMY SIĘ NA SPOTKANIE, GDZIE BĘDZIE MOŻNA INDYWIDUALNIE POZNAĆ WSZYSTKIE KONKRETY DOTYCZĄCE NASZEJ OFERTY. Dlaczego warto zainteresować się naszą ofertą ? Ponieważ: - oferujemy najwyższą jakość obsługi klienta -działamy na rynku finansowym od kilku lat w europie. - klient zawsze otrzymuję pełne wsparcie i pomoc - jesteśmy jedynym oficjalnym przedstawicielem na Polskę. Serdecznie pozdrawiam Krzysztof M. Poznań TRUST.FOREX.INVEST kontakt: priv TEL: 519-100-010
Sprawdź również podobne tematy:
- Gdzie ulokować pieniądze?
- Gdzie ulokować pieniądze ? - Gdzie ulokować pieniądze ? - Gdzie ulokować pieniądze? - Masz pieniądze i szukasz gdzie ulokować pewnie kapitał ???? - Gdzie ulokowac ok 300 tys zl - 10 000 miesięcznie, gdzie ulokować? - Gdzie w obecnej chwili ulokować 20 tys. zł? - Skromne oszczednosci gdzie je ulokowac Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|