Witam
Mam spoznienie 2 dni (od 10.12.2007) od terminu zaplacenia skladek za ZUS.
Po wyliczeniu odstetek mam je dodac do kwoty skladki czy same odsteki karne zaplacic na jakies dodatkowe konto ?
Pozdrawiam
|
Gdzie wpłacać odsteki za spózniona skladke |
|
Strona główna forum
‹ Podatki i ZUS
‹ ZUS
Autor
Wiadomość
Witam
Mam spoznienie 2 dni (od 10.12.2007) od terminu zaplacenia skladek za ZUS. Po wyliczeniu odstetek mam je dodac do kwoty skladki czy same odsteki karne zaplacic na jakies dodatkowe konto ? Pozdrawiam
Jak dwa dni jak dziś jest 11?
Hehe a myslalem o napisaniu sprostowania odrazu;).
Tak zgadza sie jest 11 ale za nim pieniadze "wyjda" z konta moze byc 12 i po co mam sobie dodatkowy klopot sprawiac.
Liczy się data kiedy puściłeś przelew (chyba).
Super,
jeszcze kwestia konta na ktore powinienem wplacic te odsetki?
Jakie kwoty wpłacasz ZUSu ?.Może odsetki nie wyjdą.
Ubezpieczenia społeczne
87,94 zł Ubezpieczenie zdrowotne 189,85 zł
Spij spokojnie,odsetki nie wychodzą.
dzieki wielkie!
mozesz mi podac zrodlo ze sposobem obliczania odsetek? qrcze mialem gdzies pod reka a teraz nie moge wygooglowac;/ i jeszcze jedno: mam watpliwosc teraz przy przelewie: Deklaracja (RRRRMM) 200711 Numer deklaracji ?? ?? - 01 dlatego ze jest to deklaracja pierwsza za ten miesiac ,a nie korekta czy 02 dlatego ze jest to moja druga wplacona sklada(dzialalnosc mam od pazdziernika) Pozdrawiam.
Deklaracja (RRRRMM) 200711
Numer deklaracji ?? ?? - 01 dlatego ze jest to deklaracja pierwsza za ten miesiac ,a nie korekta czy 02 dlatego ze jest to moja druga wplacona sklada(dzialalnosc mam od pazdziernika) Pozdrawiam.[/quote] 01 i tak za każdy miesiąc,02 będzie korekta odsetki szukaj "bankier"
|
|